Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az oktatóm segít a pedálokban,...

Az oktatóm segít a pedálokban, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Elég sokadik óránál vagyok már, de még mindig ha odapillantok néha, látom hogy ellentart a kuplungnak, illetve velem együtt fékez néha. Szóltam neki már hogy ne segítsen, de végül mindig látom/érzem hogy belesegít néha. Értem én hogy az ő kocsija meg minden, félti, nem akar besülni velem.. de ha vizsgára kerül a sor, megint lefogok fulladni, mert ott nem fog segíteni, én pedig megint lesek majd hogy miért nem úgy működik a kuplung ahogy megszoktam? Úgy érzem, így sosem fogom teljesen megtanulni a finom mozdulatok.. Valaki hasonló helyzetben?

febr. 15. 20:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
És azt te honnan tudod, hogy nem volt balesetveszély, amikor még jogsid sincs?
febr. 17. 12:49
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

El lehet gondolkodni:

ha állítólag mindent annyira jól csinálsz, akkor neki vajon miért kell belenyúlni? 🙄

febr. 17. 15:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtam, de csak hogy ezt írtad most eddig valahogy nem tudtam.
febr. 17. 16:10
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
#11 Számomra az a szomorú, hogy nincsen a mai tanulókban semmi alázat, Qrva önérzetes nagyokos mindegyik akinek még az autó alap kezelése sem megy, de akkor is megmagyarázzák, hogy az oktató a hülye, a vizsgabiztos a szemét stb, stb. Aztán nekünk normális közlekedőknek okozzák majd a bajt.
febr. 17. 18:04
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 Bizony. A vizsgabukásokat imádom a legjobban, hát az instant bukó hibák akár embert is ölhetnek, a hibavonalak meg bármikor jelenthetnek koccanást. Szerintem nagyon jófej a rendszer, hogy jogsit kaphat bárki, aki 1 óra alatt 10-nél kevesebb potenciálisan koccanást okozó hibát vét, és nem próbál megölni senkit. Mert ennyi a vizsga.
febr. 17. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
82%

Ezen az oldalon, még nem volt olyan tanulóvezető, aki beismerte volna, hogy béna, figyelmetlen, és balkézből vagy ballábból kettőt adott neki az ég.

Ám azt mind tudják, hogy az összes vizsgabiztos korrupt, és valamennyi oktató ordító idegbeteg.

Legegyszerűbb megoldás,az oktatót följelenteni, a vizsgabiztost lefizetni (ha nem fogadja el megveretni) a benzinest dízelre, cserélni sőt iskolát váltani, mást ne mondjak, a KRESz-t átíratni.

Mindenkinek legyen külön sáv, lámpák, zebrák, és egyéb zavaró körülmények nélkül!

Nahát!

Eközben az országban -sunyi alakok- havi szinten százszámra tesznek sikeres vizsgát.

De ez bizonyára csak valami álhír.😁

febr. 17. 20:16
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Bizony. Én sosem tagadtam, hogy az átlagnál talán kevesebb tehetségem van hozzá. Térlátásomról gyerekkorom óta tudom, hogy nemi átlaghoz képest rosszabb, tájékozódási készségem dettó, esőben éjszaka tudom, hogy nem úgy látok, mint pl. apám. Azért vezetek 15 éve balesetmentesen, mert ezzel tisztában vagyok, és ahhoz igazítom a vezetést. Új autóba ülve igenis kimegyek parkolni gyakorolni, mert tudom, hogy forgalmas utcában nem tudnám reflexből elsőre a helyére tenni az autót, csak ha eleget gyakoroltam korábban. Nem is szégyellem, hány óra alatt tettem le a jogsit. De sosem szidtam az oktatót és ha buktam volna sem szidtam volna a vizsgabiztost. ELengedtek vizsgázni, amikor úgy gondolták, hogy át tudnék menni, és azóta is gyakorlok. Nem vagyok világbajnok, nem mondanám, hogy hű de jól tudok vezetni, de minden évben jobban vezetek, mint egy évvel korábban.
febr. 17. 23:43
 18/18 Koaxk Ábel ***** válasza:

Ez azért van manapság, mert a sok relatíve fiatal Ősanya, már eleve így neveli a gyerekét, hogy ő valami különleges csoda.

Unokahúgom (alsó tagozatos) iskolájában egy tanárt kirúgatott a sok "Ősanya" mert az ő sümérkéjével kicsit nagyobb hangnemet megengedett a tanár. Pedig az ő gyereke egy csoda...

Na ezt a mentalitást viszik tovább 18 éves korukra is, hogy mindenki hülye és a világ körülöttük forog, csak sajnos a világ erről nem tud...

Így amikor első komolyabb megmérettetés éri őket rájönnnek, hogy milyen szemét mindenki, és nem látják, hogy én vagyok a világ nyolcadik csodája.

febr. 19. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!