Használt autó Amerikából?
Ez szerintem elég drága mulatság
Nem tudom milyen autót akarsz és menyniért venni, de csak maga a szállítás szerintem van van 1 millió forint minimum, gyakorlatilag egy hajókonténer szállítási diját kell kipengetned, amivel áthozzák a konténert egy europai kikötőbe, és onnan még közúton is ide kéne valahogy hozni...
+ vám meg mifene
Csak ha piszkosul sok felesleges pénzed és időd van akkor vágj ebbe bele
Ha alaposan után számolsz, akkor rájössz hogy teljesen értelmetlen belefogni.
Várható papírmunkák:
-műszaki vizsga
-regisztrációs adó
-eredetiség vizsgálat
-vagyonszerzési illeték
-származás ellenőrzés
-forgalmi
-tözskönyv
-rendszámtábla
hirtelen most nem jut más az eszembe.
Emellett hogy ez mindnagyon sok pénz, még némelyik tételenek ilyen-olyan szórzói is vannak, kortól, futott km.-től, motor nagyságától függően.
Ne feledekezzünk meg arról sem, hogy az USA-ban is ott van a vásárlási és szállítási költség: a kikötőig trélerezés, ott tárolás, aztán hajóval át kell hozni az óceánon. Később Európában valahol(?) kiteszik, ott is tárolni kell, és onnan majd trélerrel hazaszállíttatod.
Jah' és mivel törött, amikor megérkezik -és a sokadik papír is rendben- azután mehet a lakatos/szerelő/fényező műhelybe.....
Aztán ez a lámpa nem jó Magyarországon, az az emissziós szint nem jó az EU-ban, és amaz az alkatrész nem kapható egész Európában sem.
stb., stb., stb.
Röviden: lebeszélnélek róla.
"Itt ugyebár törött autókat lehet venni elég jó áron. "
Ki az a bolond, aki nem arról ábrándozik, hogy MO-ról amerikai autóalkatrészeket vadásszon :)
Mi pedig azt látjuk, hogy megint van egy kérdező aki azért hisztizik, mert a válaszok nem támogatják az ő elképzelését.
Tehát megint mindenki buta, egyedül a kérdező a helikopter. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!