Mit lehet/ kell ilyenkor tenni?
1 hónapos autóm van, 2000km van benne. Ma az m86-n mentem, jóval előttem haladt egy 40t kamion. Én az előző sávban, ő pedig a haladó sávban ment .
A kamionos majdnem felborult és lehajtott az út szélére ahol teli volt kavicsokkal, majd vissza húzta és kacsàzott egy jó nagyot, Természetessen magával rántott rengeteg éles kavicsot és összeverte több helyen a fényezést . (Jobb /bal Első lökhárító, motorháztető, szélvédő, ez így hirtelen amit most sötétben is láttam )
Kamera felvétel (dashcam) van az esetről, az autón full casco van (Allianz) és Nemtudom ilyenkor fordulhatok hozzájuk? Nem nagy foltok, de rohadt sok helyen és látszanak konkrét a kavics okozta súrolások . Annyira hogy alatta levő fehér szín látszódik, szóval a polir nem segítene . Ilyenkor szakszervizben csinálják meg a fényezést, gyári minőségre ?
Ha nem én voltam a hibás akkor az én csscom fizeti vagy a másik (kamionos) kötelező biztosítása ?
Az én díjamat ilyenkor megemelik? Sajnos a kamionosnak hiába intettem hogy kövessen, álljon félre, agresszívan bemutatott és haladott tovább .
Tanácstalan vagyok. Az eset most történt 2 órája .
Utolsó, irhatnék neked privit? Neked volt video felvételed/ szemtanú ? Hogyan történt ?
Új autonal? Mert ez egy zsír új 15 milliós auto …
"Új autonal? Mert ez egy zsír új 15 milliós auto …"
És ennek szerinted mi a jelentősége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!