Utolsó generációs Mitsubishi Lancer 1.8, egyik sem dinamikus?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy utolsó generációs Mitsbishi Lancert 1.8-as benzinmotorral. Csak az 1.8 jöhet szóba, azt olvastam az 1.5 és az 1.6 kevés a kasznihoz. Sedant szeretnék, de ebből majd lehet kénytelen leszek engedni, mert ilyen motorral alig szokott néhány darab eladó lenni. Na már most az a kérdésem, azt olvastam nem a legdinamikusabbak ezek a motorok. De most utánanézegettem, autokataloguson valamelyikre 9.8-as gyorsulást ír, valamelyikre 10.4, valamelyikre pl. 10.9. Itt azt kell akkor nézni , hogy EURO4 vagy EURO5 besorolású-e az adott motor? Mert elvileg ugyanaz az 1.8-as. A 9.8-as nem hiszem el, hogy olyan lassú meg lomha lenne, főleg ha pörgeti az ember. Amúgy iszonyúan tetszenek Sedanban, nem is értem miért csak ennyit csináltak belőle az erősebb motorból, meg miért erőltették a ferdehátúakat... Alternatívaként szóba jöhetne még az UFO Civic, de a külseje és az orra nagyon megfogott a Lancernek.febr. 13. 18:43
11/12 anonim válasza:
12/12 A kérdező kommentje:
A régire gondoltam.
febr. 19. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!