Csökkenti a kocsi értékét?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy dashcamet, és szeretném, ha szépen lenne elvezetve a kábel, mintha ott sem lenne. "Sajnos" az én autómban nincsenek olyan hézagok, amikbe én sérülés nélkül bele tudnám nyomkodni, szétszedni pedig nem merem. A márkaszerviz csinál ilyet, egyébként is vinném, gondolom ők rendesen megbontják a belső elemeket. 2-3 éven belül valószínűleg autót fogok cserélni. A kérdésem az, hogy egy ilyen megbontás okozta kábelezés csökkenti az autó értékét?2024. febr. 10. 19:52
1/3 anonim válasza:
Dehogy csokkenti, ha rendesen meg vam csinalva eszre sem lehet venni.
2/3 A kérdező kommentje:
Magára a megbontásra gondoltam. Köszi!
2024. febr. 10. 20:02
3/3 anonim válasza:
A megbontás miért csökkentené? Ha valami kókányjózsi letöri a füleket és utána lógnak, zörögnek az elemek, az csökkenti, egyébként nem.
Vannak erre speciális szerszámok, egy alkalomra ha aliról rendelsz egy szettet másfél dollárért, meg tudod csinálni te magad is. De ha nem mered, akkor a szerelő a jó megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!