Melyik a legmegbízhatóbb benzinmotor, ami a BMW E9x szériába került?
11 persze, meg kívül legyen kicsi, de belól meg meg férjen el a hattagó család 3 babakocsival. :D
Olyan, mintha csillámpónit keresne. :D
Igazából az egyetlen dolog, ami visszatart egy erősebb autótól az az, hogy volt egy balesetem nagyobb sebességnél, amikor nem tudtam megfogni az autót.
Két utolsó válaszoló, ti mivel szelitek napi szinten az utakat, ha ennyire lenézitek a “kisebb” teljesítményű autókat, valamint személyeskedtek velem?
13 nem nézem le, megvan mindennek a maga helye. Nekem van egy V8 3.5-ösöm, mára már hobbiautóvá avanzsált, 14 éve van nálam.
A 2 literes E61-emmel (diesel) csak baj volt, minden hónapra valami. Kb. 1000 euróért adtam le, örültem, hogy ennyit kaptam érte.
A szerelőm tanácsára egy fiatalabb E61-et 3 literes 6 hengeres motorral vettem, ez a napi autóm. Ez problémamentes. A részecskeszűrő lesz lassan cserés, de ezzel minden modern dieselnél számolni kell.
Én még az E34-esek idejében láttam 4 hengeres kombit begördülni a parkolóba.
Egyszerre morbid és meghökkentő volt.
18 Az is én voltam. (14/16) :)
Mondjuk benzinesben kevésnek is tartom. De E46 ban volt nekem M47 motorral, az viszont elég volt, pedig a gyengébb verzió volt. Diesel 2 liter, akkoriban napi 70 km-t mentem, ideális volt az 5 literes fogyasztásával. Bejártam vele a fél világot, majd gombokért eladtam, amikor már ott volt a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!