A kocsimon volt egy fedélzeti computer csere ??!!!
Sziasztok
A kocsimon volt egy fedélzeti computer csere , 1 hónapja és most elektronikai hiba miatt megint nem indul a kocsi . Az autovillamossági szaki aki csinálta adott számlát illetve garanciát is és ennek ellenére nem akarja meg nézni/meg vizsgálni a kocsit . Egy pár napja zargatom hogy jöjjön nézze meg hisz ő csinálta illetve nem kis összeget hagytam nála , mikor akkor csinálta . Tegnap is hívom és annyit mond mindig hogy amint lesz ideje jön meg az anyját hordja kezelésre (amit meg értek mert ember vagyok) Mit lehetne tenni ?? Személyesen kéne meg látogatni hátha annak hatása lenne ???
Valószínű nem is kellett volna az a csere, mivel nem az volt a hiba.
Az én autómon is típushiba a kismillió elektronikai gond, zömében korrodált testkábel az oka, meg elrohadt vezetékek, mert befolyt a sós lé a kábelkötegbe.
Renyó.
Ki kellett volna mérnie az összes végpont ellenállását, de már ez a "nem indul" is egy nagy támpont lehet, hogy mik a tünetek.
Lehet, csak egy mezei FHP jeladó.
Azért az durva hogy az 1 hét alatt nincs semmi ideje arra hogy megnézze az autódat. Gondolom az anyukáját nem viszi reggeltől estig, és azért van munkaideje amit ledolgozik és abba bele kell kalkulálja azt hogy ránézzen az autódra főleg hogy garanciát vállalt rá meg minden, ilyenkor kb ugrania kéne azonnal szinte.
Ha valahogy oda tudod vinni az autódat a műhelyéhez akkor hívd fel és mondd meg neki hogy mondja meg mikor van ott, odaviszed valahogy és nézzen rá egyből. Meg azért határozottnak kell lenni ilyen helyzetekben, meg kell mondani hogy az autó napi használós és neked munkába kell menni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!