Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Menjen, vagy mardjon?

Menjen, vagy mardjon?

Figyelt kérdés

Adott egy 20 eves skoda fábia htp

2 éve van meg eddig kb 100 ezret költöttem rá kis generátor probléma volt ,esztétikai problémiai vannak ajtót néha nem nyitja , ill hátul enyhén beázik ezen kíbül semmi baja olajat nem eszi 177 ezer van benne nem tudom eldönteni mert másfél millióért 450000km találok 16 éveseket

2024. febr. 7. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
2 év alatt 100 ezer az semmi. Nehogy eladd, tuti meg fogod bánni.
2024. febr. 7. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:

2 év alatt 100 nem sok. Egy szett gumi, vagy egy újabb autóra az éves szerviz nem áll meg ennyiből.

20 vagy 16 éves szerintem lényegében mindegy. Akkor cserélném, ha lényegesen újabbat, jobbat tudnék venni. Így nem. Ezt legalább már ismered.

2024. febr. 8. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
26%
lökd a dunába
2024. febr. 8. 09:34
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos eladnám azt a foshalmazt, az egyik legxarabb motorral szerelt Fabia. Valamelyik balek csak megveszi!
2024. febr. 8. 17:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!