Miért fullad le egyből a motor ha sebességbe rakom?
Szar a kuplung.
Mit lehet ezen még variálni?
Tervezed megvenni ezt a motort?
Valszeg nem emel ki teljesen a kuplung, állványon forgasd be a kereket majd utána tedd be fokozatba. Ha így nem fullad le akkor egy kuplung cserével/beállítással megúszod.
2 dolog fordulhat elő, és ezeket magam is megtapasztaltam az Apriliámon. Az első,hogy nem mindegy az olaj. Nem tudom mi lenne a jó bele, de nekem 10W40-est ír a könyv, és hiába kapott drága Motul olajat, ha pár napig állt a motor,akkor összetapadtak a lamellák. Röhely,de a legjobb még mindig a sima motorolaj volt bele ugyanilyen viszkozitással.
A másik dolog,hogy nincs értelme megvenni a tuning lamellaszettet, amiben +1 lamella van. Álltam a lámpánál, és egyszerűen behúzott kuplungnál is fogta a motort,mert ugyan rendesen kiemelt,de mégis volt annyi súrlódás a plusz lamella miatt, hogy lefogta azt. Húznom kellett a gázt,különben lefullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!