Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 125-ös motor, ami tudja a 90...

125-ös motor, ami tudja a 90 km/h-s utazót. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Kedves motorosok! Főként szomszédos települések közötti közlekedésre használnék motort csakis jó időben. A köztes útvonalakon vannak 4-5km-es szakaszok, ahol 90-el lehet menni, de sok a 60-as tábla, és persze a lakott terület.

Nagyobb túrákat nem tervezek, leginkább az eddigi robogózást szeretném gyorsabbá és biztonságosabbá tenni olyan helyre is felmenni az autóútra, ahová eddig az 50-essel nem szívesen mentem.

B-s jogsim van, az A1B-vel lenne a cél. A2-őt nem szívesen tenném le, mert majdnem 2x annyi az ára és több időt is venne igénybe a megszerzése. Egy 400-as motort nem is tudnék kihasználni.

A gépre szánt keret max. 450.000 forint lenne. Létezik olyan nagyobb kerekű robogó, vagy motor ami az én 100kilómmal is viszi a 90-et gond nélkül ezeken a rövidebb szakaszokon? A kis kerékkel sincs gondom, tetszene a Burgman, de a kis kerekű kisebb testű 125-ös robogók nekem labilisnak tűnnek.

Másik kérdés, hátha van valakinek releváns tapasztalata: Olykor lakótelepen parkolna éjszakánként, ponyva alatt a motor. Mennyire lopják ezeket a motorokat a sima 50-es robogókhoz képest?

2024. febr. 5. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ember, álljál már le, fizet neked az Aprilia a reklámért? Mert ha fizet, akkor rosszul csinálod. Ha meg nem, ne csináld.
2024. febr. 6. 22:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Rendben! Csak egy utolsó Apriliat és nem írok többet! Megígérem!

[link]

2024. febr. 6. 22:47
 13/15 anonim ***** válasza:
De akkor már csak rákérdezek, mit tud egy Aprilia, amit ne tudna olcsóbban, könnyebben fenntarthatóan egy Honda? :D
2024. febr. 6. 22:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Nézd! Japán autóm van, semmi bajom a japókkal! Csak nekem nagyon bejött ez az átalakított tuareg és persze a poweres rotax blokk. Egyáltalán nem olcsó, de tényleg nagyon jól megy. Hondából, ami nagyon tetszik az az xr600/xr400. De renget régi XL típus is van ami borzasztó szexi.
2024. febr. 6. 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Köszi. :)

Engem csak a naked motorok érdekelnek, szóval amúgy tényleg komolyan kérdeztem.

2024. febr. 6. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!