125-ös motor, ami tudja a 90 km/h-s utazót. Létezik ilyen?
Kedves motorosok! Főként szomszédos települések közötti közlekedésre használnék motort csakis jó időben. A köztes útvonalakon vannak 4-5km-es szakaszok, ahol 90-el lehet menni, de sok a 60-as tábla, és persze a lakott terület.
Nagyobb túrákat nem tervezek, leginkább az eddigi robogózást szeretném gyorsabbá és biztonságosabbá tenni olyan helyre is felmenni az autóútra, ahová eddig az 50-essel nem szívesen mentem.
B-s jogsim van, az A1B-vel lenne a cél. A2-őt nem szívesen tenném le, mert majdnem 2x annyi az ára és több időt is venne igénybe a megszerzése. Egy 400-as motort nem is tudnék kihasználni.
A gépre szánt keret max. 450.000 forint lenne. Létezik olyan nagyobb kerekű robogó, vagy motor ami az én 100kilómmal is viszi a 90-et gond nélkül ezeken a rövidebb szakaszokon? A kis kerékkel sincs gondom, tetszene a Burgman, de a kis kerekű kisebb testű 125-ös robogók nekem labilisnak tűnnek.
Másik kérdés, hátha van valakinek releváns tapasztalata: Olykor lakótelepen parkolna éjszakánként, ponyva alatt a motor. Mennyire lopják ezeket a motorokat a sima 50-es robogókhoz képest?

Köszi. :)
Engem csak a naked motorok érdekelnek, szóval amúgy tényleg komolyan kérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!