Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy autót,forgalmi...

Vettem egy autót,forgalmi szerint fehér színű. Valójában ezüst színű! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elírásból fakad ez? Van rá megoldás? Valaki találkozott már ilyen problémával?
2024. febr. 5. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Át kell fényeztetni a kocsit fehérre,hogy stimmeljenek az adatok.
2024. febr. 5. 19:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Dehogy kell átfényeztetni. A nyilvántartásban csak pár színt alkalmaznak, és kódok alapján írják be a forgalmiba azt a színt, amihez az autó valós színe a legközelebb áll. Pl. a rózsaszín autók is pirosak. Az ezüstök is fehérek, vagy szürkék, árnyalattól függ.
2024. febr. 5. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyezik az alvázszám és átment(megy) eredetvizsgán akkor minden f@sza, ha zavar következő MŰSZAKI vizsgán szólj a vizsgabiztosnak(Nem az eredeten mert az nem csinálhat ilyet), hogy tegyen egy megjegyzést. "Jármű színe helyesen:Fehér" A vizsgálati lapra és akkor az okmányiroda korrigálja a forgalmit.
2024. febr. 5. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Ja bocsi "szürke" akart lenni

#3 voltam.

2024. febr. 5. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2024. febr. 5. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!