Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan, hol kell útdíjat fizetni?

Hogyan, hol kell útdíjat fizetni?

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam olyan útszakaszon ahol díjat kell fizetni. Majd ha kicsit jobb idő lesz mennék Nagyberényből Várpalotára meg nézni a KPST parkot de útközben meg szeretném nézni a Bala Toni Retro múzeumot is. A leg egyszerűbb útvonal útdíjas, ezt hol lehet kifizetni? Mert úgy hallottam hogy online is lehet de azt a kamera honnan fogja tudni hogy én telefonon kifizettem

2024. febr. 3. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék. Itt van minden amit tudni szeretnél.

A kamera onnan fogja tudni, hogy te online fizettél az útra, hogy megadod majd a rendszámodat. Az bekerül az adatbázisba, a kamera leolvassa a rendszámot és a rendszer látni is fogja, hogy te fizettél már.

2024. febr. 3. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Útdíjat a teherautóknak kell fizetni, azt linkelte az első.

Te nem az autópálya díjról beszélsz?

[link]

De gondold át azt is, hogy abból a költségből, amiből egyáltalán beteheted a lábad a pályára, az autóval elfurikázhatsz 120-160 km-t.

2024. febr. 4. 01:58
 3/4 anonim ***** válasza:

E-útdíj csak teherautóknak van.

Személyautóval e-matrica van, de az csak gyorsforgalmi utakra kell.

Esetedben csak egy rövid szakaszra kéne az M7-esre, szóval lehet jobban jársz, ha elkerülöd.

Ez a hivatalos oldal:

[link]

2024. febr. 4. 07:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Én itt veszem évek óta on-line: [link]

Miért, ha mondjuk benzinkúton veszed, arról honnan fog tudni a kamera?! A rendszámod bekerül az adatbázisba, hogy X területre Y ideig díjrendezett vagy, függetlenül a fizetés módjától. Egyébként ha annyira zavar, a netes fizetés után is kapsz e-mailben bizonylatot, számlát. Vagy ha regisztráltál az oldalon ott is bármikor le tudod kérni, hogy milyen e-matricákkal rendelkezel. Bárkinek, bármikor be tudod mutatni.

2024. febr. 4. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!