Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A VW-kohoz jár gyárilag...

A VW-kohoz jár gyárilag valamiféle aljzószer? Vagy minek köszönhető, hogy állandóan úgy rohannak?

Figyelt kérdés

Csak pl. a tegnapi nap a 11 km-es hazautamon találkoztam 3 golfossal, akik látták pl. piros a lámpa, állnak is a lámpánál, de nyomják az utolsó 20 méterig, ott meg satufék. Párhuzamos közlekedésben is elhóz mellettem padlógzon, aztán ott állunk egymás mellett a lámpánál.

Ilyenkor az ember egyébként mndig valami kis gizda izgága kölket képzel el, de a legnagyobb meglepetésemre gyakran 50-60-as hölgy vagy úr bambul aztán, amikor megnézem, ki ez a címeres fajta.

A legszebb talán az volt, hogy egyszer hülye voltam, és lakott területen 70-nél benéztem egyet, és előztem, és majdnem belémjött, mert ő is elkezdett előzni, csak épp 100 kürül (egyébként 50 volt korlátozás), aztán még neki állt feljebb.

Mi ennek az oka? Van valami légnemű serkentő hatásó anyag, vagy hashajtó a bejövő levegőbe keverve?

Vagy mivel lehet ezt a jelenséget magyarázni?

P.S.: Ráadásul ez olyan országban, akikről a köztudatban az él, hogy viszonylag udvariasan és felelősségteljesen vezetnek.

2024. jan. 31. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mikor autót néztem egy Golfban láttam viagrát a kesztyűtartóban. Passatban meg guminőt a pótkerék helyén. Inkább vettem Toyotát, abban popsitörlő volt.
2024. jan. 31. 09:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mindenki rohan az utakon. Minap mögöttem például egy Auris sofőrjének azt hittem szétrobban az agya mert meg kellett állnia 15 másodpercre míg átengedem a gyalogost a zebrán.
2024. jan. 31. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Na igen, kedvencem, amikor le is van már rohadva a küszöb/első sárvédő egy ilyen 4-es golfon, de az őszes potrohos úr még megmutatja nekem, mennyire f.sza ő is, meg a járgánya is...

Sokáig megelőzni nem mer, mert nem tudja, milyen motor van a kis rönó fingóban, amiben ülök, de miután rábírom, hogy megelőzzön, mert már nagyon idegesít, akkor elkezdi veszettül taposni neki.

Ezek nem ilyen szimplán a-ból b-be eljutok formák, hanem azt hiszi, még a nintendó előtt ül kamasz korában a a tv előtt, és verseng a testvérkéjével.

2024. jan. 31. 09:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Általánosan uralja a közelekedést a tahóság és agresszió.

Én pl napi szinten találkozok olyannal aki megelőz dupla záróvonalon, beláthatatlan kanyarban, aztán kihalt az első faluban.

Engem amúgy nem érdekelne, nem vagyok önjelölt rendőr, engem csak az zavar hogy az ilyen majmok más vétlen emberek életével játszanak, amit nem is képesek felfogni!

Ráadásul én elég dinamikusan közlekedek, soha nem tartom fel a forgalmat, ehhez képest folyton megtalál valami leélt 20 éves a6 féllámpás golf ami beleáll a seggembe, hogy esélytelen legyen megállni ha gáz van

De pl mögöttem rendszeresen dudálnak, anyáznak ha meg merek állni a stop táblánàl

volt hogy éjszaka szarvasok futottak az úton, lassítanom kellet, utána nagy dudálások közepette megelőzött a delikvens, (aki persze nem tartotta a követési távolságot plusz telefonozott is) és neki állt büntetőfékezgetni ( ezt azért megkérdeztem volna hogy szerinte bele kelett volna hajtanom a szarvascsordába?)

Szóval én nem bánóm ha valaki száguldozik, de ne akarjon arra kényszeríteni hogy szabálytalankodjak az ő kedvéért!

2024. jan. 31. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!