Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy autófényezés?

Mennyibe kerül egy autófényezés?

Figyelt kérdés
jan. 30. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
"Magyarországon az autófényezés árak 5.000-40.000 Ft között mozognak elemként. Átlagos elem fényezése 10.000 Ft. Az árak függnek az autó típusától, méretétől és extra javításoktól"
jan. 30. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez mikori adat? Nekem egy 2009-es 3as BMW-n 90 ezer nettó volt a lökhárító fényezése, a motorháztető fényezése meg nettó 100 ezer. Számlásan kérve x1.27

Nyilván olcsóbb lesz egy Suzukié mert kisebb, de akkor se 5000 Ft lesz.. de még 40000 se. Az maximum valami kis küszöbre lehet igaz. Az 5000 Ft meg arra, hogy megsimogatja a szakember és vállon paskol.

jan. 30. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:

#3 Gőzöm sincs, beírtam, hogy autófényes árak és ezt adta ki, innen másoltam be.

[link]

jan. 30. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Jah, itt egy kilincs fényezésénél kalkulál 5000 Ft-al.. tovább kellene olvasni, ez is amúgy hülyeség, mivel ha csak odamész, hogy a kilincsed fújják le, azt se fogják ennyiért megcsinálni. Maximum ha nagyobb munkát csináltatsz velük és azt is kéred akkor beleférhet ennyibe.

Kérdező nem ártana tudni, hogy milyen elemet akarsz fényezni és milyen autón és milyen színben. Egy átlagos autó komplett fényezése profi helyen számlával 1 millió forint, számla nélkül egyszerűbb helyen lehet 500 ezerbe is belefér.

jan. 30. 16:30
 5/6 Szolovjov ***** válasza:
Egy komplett telibefújás minőségi anyagokkal nem sokkal marad 1 millió alatt.
jan. 30. 22:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100 forint.
jan. 30. 23:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!