Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyek a világon legjobban...

Melyek a világon legjobban sikerült autómotorjai?

Figyelt kérdés
Bármely autótípusnál, vagy transportereknél.

2024. jan. 30. 13:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én a magam részéről mindenkinek pipát adtam, csak mert válaszoltatok, ezentúl is így teszek, és külön öröm hogy aki itt válaszol annak bejött egy adott motortípus, vagyis jól működik és szerencsés vele, nem is gondoltam eddig erre de most rájöttem hogy itt elégedett emberek gyülekezete következik, és azt nagyon szeretem :D

Érdekesnek találom a lepontozásokat, vagyis mitől lehet az hogy van aki szerencsés egy motorral, és van aki lepontozza, vagyis nem volt szerencsés ugyanazzal, hogy ennek mi az oka? Esetleg annyit fűznék hozzá, hogy inkább mégis szorítkozzunk csak saját tapasztalatra, és ne hallomásból legyen, bocsánat de ezt muszáj volt kijavítanom :/

Viszont írhat olyan is aki autószerelő, vagy komolyabb rálátása van.

2024. jan. 30. 20:00
 12/17 A kérdező kommentje:
De azért szívesen vennék az eddigi hozzászólóktól konkrét infókat, pl. Mióta van meg az autó, mennyi km van benne, mennyit ment vele, mennyit költött rá stb. Köszönöm :)
2024. jan. 30. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem van egy OM602-es motorral szerelt autóm.

Napi használós, 1.5 millió km van benne. Bontva nem volt. Olajat nem eszi, fogyasztása gyári.

2024. jan. 30. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Na tessék. Grat hozzá az még autó volt.
2024. jan. 30. 20:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Most is az csak sajnos a szebb példányok már aranyárban mennek 😅

A többi meg Afrikában, Közel keleten nyomja 2-3 millió km-el a motorjában.

2024. jan. 30. 21:11
 16/17 A kérdező kommentje:
OM602 melyik autókban van ez?
2024. jan. 30. 21:13
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]

Alul a versions-ra kattintva láthatod. Mercedes és saang yong amúgy.

2024. jan. 31. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!