Mekkora átverés van az elektromos autó hatótávon?
Figyelt kérdés
Felháborító, hogy megveszed a kocsit majd 30-40%-al kevesebbet tudsz lemenni az igérthez képest.jan. 29. 09:18
11/12 anonim válasza:
Engem a suzukival is átvertek, mert közel se evett olyan keveset mint ahogy hirdették.
AMikor mentem reklamálni csak röhögtek hogy én mindent elhiszek.
12/12 anonim válasza:
Télen a katalógus hatotáv felével számolhatsz.
Amúgy a 2/3-át tudni szokták, ha nincs nagyon hideg, meg nem nagyon mész autópályán 100 felett.
Az én benzinesemre azt hazudják, hogy 5.8l/100km.a vegyes fogyasztása, valójában nyáron 7, télen 8l.
Ha nagyon óvatos vagyok, nyáron 6.6-ig le tudom vinni (teletankra visszaszámolva). De abban nincs se városi dugó, se autopályatempó :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!