Az olyan autóknál ahol nem a motortérben van az akksi, hogyan kell bikázni illetve mást működtetni?
1 - 6 - 9
Köszönjük a segítséget.
Majd szervizbe viszem tréleren, ha lemerül az akksi. Nem volt még olyan kocsim ahol nem a motortérben van.
@10
Jajaja, én a légzsákot is kikötöttem, mert jól vezetek.
Biztonsági övet sosem csatolom be.
Drága #12!
Akkor gondolom te vagy az aki visz magával vizet, benzint, fékolajat, deszt.vizet, kötöződrótot, szig.szalagot, kalapácsot, kombifogót, szerelőkesztyűt, csavarhúzót, crowa-készletet, nyomatékkulcsot, ékszíjat, gyorskötözőt, kódleolvasót, krokodilemelőt, emelőbakot, éket, izzókészletet, keresztkulcsot, gumiszerelővasat, sallert, hintőport, kézipumpát, tűzoltókészüléket, mosószivacsot, viledakendőt, sampont, vödröt, szarvasbőrt, mosókefét, polírpasztát, pótkereket, törlőrongyot, szerelőkesztyűt, próbalámpát, hézagmérőt, agylehúzót, grafitos-zsírt, motorolajat, váltóolajat, pótszemüveget, gumipókot, gumicsizmát, fürdőgatyót, szalmakalapot, nab@zmeg mitfelejtettemmégel?
Jah, a kétszersültet, ásványvízet, kárbejelentőt és a kutya oltási lapját!
Látod, én is tudok marhaságot írni, ha megrázom magam!
Csókollak!🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!