Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire veszélyes egy autót...

Mennyire veszélyes egy autót egy másik autóról indítani indító kábellel?

Figyelt kérdés
Autó inditas

#Autó inditas
2024. jan. 28. 11:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Amíg normális kábellel csinálod, addig semennyire.
2024. jan. 28. 11:21
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mit tartasz ez esetben veszélyesnek? Személyi sérülésre, különböző mértékű anyagi kárra gondoltál? Egyik sem következik be, ha pl. az 1-es válasz szerintit betartod, és pl. a csatlakozási sorrendet, és egyebet, pl. nincs sebességfokozatban az indítani kívánt autó stb.

Ott van egy jó minőségű, bőven megfelelő keresztmetszetű kábel az autómban, és fel vagyok készülve a használatára. Nem írhatom, hogy sűrűn használom; sok év alatt egyszer, de jó érzés volt egy pici babás fiatal házaspárnak karácsony előtt segíteni egy áruházi parkolóban. Nem kérték, én ajánlottam, én is irányítottam, mert nem tudták, mit, hogyan kell csinálni. Ha bármilyen pici veszélye is lett volna, nem ajánlottam volna fel.

2024. jan. 28. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!