Lehet régebbi típus is vagy újabb, de olyan ami a saját idejében a csúcsot képviselte mind technikailag mind megbízhatóságilag. Egy olyan amit az örökkévalóságnak terveztek.
Land Cruiser régebbi típusai. Mai napig használják őket Afrikában és a Közel-Keleten a sivatagokban.
2024. jan. 28. 09:25
12/23 anonim válasza:
Ajdit, foswagent, krómozott csirkelabast meg bayerische Müll Wagen-t😅😅😅
2024. jan. 28. 09:25
13/23 anonim válasza:
Rolls Royce és Bentley összes típusa.
2024. jan. 28. 09:27
14/23 anonim válasza:
Amúgy ár-érték arányban el tudom képzelni, hogy a trabant. Vicc nélkül.
2024. jan. 28. 09:33
15/23 Koaxk Ábel válasza:
Természetesen németet, de veled azért értelmetlen beszélgetni, mert te csak kötekedni akarsz, innentől meg értelmetlen az egész érvelés.
Amit írok úgyis baromság, amit te írsz az meg a tuti!
2024. jan. 28. 09:39
16/23 anonim válasza:
Értem, bocsesz ha hülye bunkó voltam, végül is nekünk is német autóink vannak, illetve "tiszteletbeli" németek. Ábel, itt kérdezném, hogy szerinted ezek "echte" német autók vagy sem? Mármint a Fiesta, Focus, Fusion, Mondeo generációk? Úgy tudom kölni gyártások és fejlesztések, de maga a márka amerikai. ??
2024. jan. 28. 09:44
17/23 anonim válasza:
S szerinted MILYEN autók a német Ford-ok? Értem ezalatt, pl egy legyen mondjuk kettes Focus van e olyan jó mint egy ötös Golf, újabb generációs Fiesta kontra ötödik generációs Polo (Fiesta: 2009-tol), s így tovább...
Bocsesz az Off ért...
2024. jan. 28. 09:46
18/23 Koaxk Ábel válasza:
Tudom, hogy ebből is valami baromságot akarsz kihozni és provokálni.
De ha valami tényleg szakmait akarsz, írj privátban és kidühöngheted magad, másokat nem idegesítve!
2024. jan. 28. 09:54
19/23 anonim válasza:
Hát az egyik legjobb szerintem az 1986-ban bemutatott Audi 80-as, amit 1995-ig gyártottak.Az A4-es közvetlen elődje.
2024. jan. 28. 10:28
20/23 anonim válasza:
1970-es évekbeli, talán még 1980-as évek eleji kocka-Volvo. Svédországban sokat látni az utakon belőlük és nem azért, mert nem lenne pénzük újra cserélni, hanem még nem tartják indokoltnak, mert jól működnek.
A 2002-2014 közöt gyártott 1. generácós Volvo XC90 is elég sokat bír, de erről még nincs ilyen hosszú tapasztalat, mert a legrégebbiek 22 évesek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!