Láttam olyat, hogy egy nagyobb berugós motorkerékpár elindítása előtt a motrot megdöntik oldalra, teljesen a földig, majd azután rugják be. Miért?
Figyelt kérdés
Láttam ilyent crossmotroknál. 2T Honda CR500, és a 450-nél nagyobb 4T motroknál.
Megdöntik teljesen oldalra, felállítják, majd azután rugják be. Könyebb így berúgni, vagy mi?
2024. jan. 27. 13:51
1/4 anonim válasza:
Inkább csak kevés benzin van a tankban, és átfolyatja a tank csap felöli oldalára.
2/4 A kérdező kommentje:
A videó első felében így csinál a kiscsaj
https://www.youtube.com/watch?v=2pG_rnnlIp4
És látom valami alul ki is folyik. Gondolom benzin.
2024. jan. 27. 14:31
3/4 anonim válasza:
Akkor a benzin kifolyik a karbiból részben a földre, részben a szívócsőbe és így hidegen könnyebb indítani.
4/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk amikor én is megemelem a motrot, oldalra döntöm, hogy felrakjam egy magasitóra, akkor a karbiból nekem is mindig rásolyik a benzin a combomra.
Most már értem miért döntik meg. Az a fölösleges benzin kifolyik a karbiból. Több a levegő, hidegen könyebben beindul. Okos ötlet :)
2024. jan. 28. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!