Egy facebook csoportban láttam egy posztban és meg nem tudom mondani milyen típusú annak ellenére, hogy márkajelzés nélkül is általában felismerem a kontúrjait bármely típusnak.
Első blikkre G Astra kupéra gondoltam, de annak sokkal ortopédabb a hátulja a B oszloptól. Esetleg valami belpiacos japán?
Elég sértő az Opelekre nézve, hogy ezt a romhalmazt Astrának nézted... na mindegy.
Ez csak egy szakadt hatos Civic, amit valami hülyegyerek próbált Type R megjelenésűre kókányolni.
jan. 27. 12:30
4/12 anonim válasza:
Ez neked gyönyörű, ???
Mint egy opel vagy sevrolé.
jan. 27. 12:44
5/12 A kérdező kommentje:
#4: Ezen a képen ebből a szögből laikusként első blikkre elég szépen néz ki, igényes optikai tuninggal, de valóban... Most megnéztem milyen egy mezei 7gen Civic kupé és ugyanolyan ronda szappantartó dizájn mint az Astra G kupé.
A baj nem az, hogy az első képen még gyönyörű kétajtós kupénak láttad, hanem az, hogy "igényes optikai tuninggal". Ha a kérdezőnek ilyen az igényes, akkor nem akarom tudni, hogy ő mit tart csúnya/igénytelen optikai tuningnak. :D Ez semmi több a klasszikus mezei ötezerforintos rizsjóska "tuningnál". Eleve a Type R-re akar hasonlítani, AMI EGY FERDEHÁTÚ, ez meg egy kupé, tehát az igénytelenség már itt is megmutatkozik. Ez optikailag kb. olyan hatást kelt, mint egy teszkós dísztárcsa: úgy néz ki, mintha egy 2 éves gyerek megpróbált volna lerajzolni egy alufelnit, aztán a végeredményt fröccsöntött műanyagból megalkották volna és aztán 5000 forintért árulják a szettért. Azaz szép akar lenni, de borzalmas ocsmány igénytelen.
jan. 27. 14:02
8/12 A kérdező kommentje:
#6: Az általam linkelt valóban pofás kis optikai tuning, afféle Type-R kit-tel spoiler-rel és mattfehér fényezéssel, de az alap Civic kupé tényleg elég közönséges. Nagyon sok múlik egy igényes optikai tuningon.
jan. 27. 16:14
9/12 anonim válasza:
#8 DE 👏 EZ 👏 NEM 👏 IGÉNYES 👏
Ne szórakozz már ember.
jan. 27. 16:18
10/12 veterán vas válasza:
Elfogadom, hogy szerinted pofás optikai tuning, nekem viszont egyáltalán nem tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!