Budapest belvárosában élőknek mi a legjobb módja az autójuk tárolására?
Közeljövőben költözöm Budapestre, a 8. kerületbe.
Jelenleg vidéken élek, és az autóm tárolása nem probléma (Kert, ingyenesen az utcában).
Viszont Pesten a magas parkolási díjak miatt nem tartom jó ötletnek az utcán tartani. Nézegettem parkolóházakat és kb 30-40 ezres havidíjért lehetne ott éjjel-nappal az autó. Kiszámolva így sokkal jobban kijönnék mint az utcai 600 Ft-os óradíjjal, és ráadásként még védve is lenne.
Van ettől jobb megoldás? Esetleg 8. kerületben tudtok ajánlani parkolóházakat?
Én a Rákóczi utcán található BOE parkolóházat néztem, ott 32.500 Ft a havi bérlet.
Külső kerületben lerakod, és tömegközlekedsz.
Vagy teremgarázsoknál olcsóbb szokott lenni az ilyen foghíj telkeken kialakított murvás parkolók. Régen laktam arra, akkoriban több is volt környéken.
#3 nyilván ha ez opció lenne, ezt tennem.
Hétvegente sokat utazunk párommal, így az autó egy muszáj. Nyilvánvalóan Budpaest belvárosában tömegközlekedéssel fogok utazni
#2-vel értek egyet én is. Ha anyagilag belefér, akkor ez a legkényelmesebb megoldás. Azaz nyílván #1 válasza a legjobb opció, de az szignifikánsan drágább.
Ha nincs egyikre se pénzed, akkor tárold valami kintebbi ingyenes parkolóban vagy jobb környék paneljainál. Nyílván ingyenes P+R vagy helyi lakók parkoló helyeit elvenni nem szép dolog és nem szeretnélek erre biztatni, de ha anyagilag nem fér bele semmi más, akkor ez az egy opciód van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!