2021. után forgalmazott autók tulajdonosaitól kérdezem. Volt már problémátok az 1.2 puretech turbó motorral, vagy az olajban futó vezérműszíjjal? Én rendben vagyok, de érdekelnek a tapasztalatok. Köszönöm az információkat.
Valahol olvastam, láttam, még csak mutatóban se vagyok ilyen tulaj....:) hogy ezek az olajban menő szíjak hajlamosak önmagukat ledarálni, és a morzsalék bejut az olajkörbe, és apránként nyaklik is meg a motor.
Azt hiszem egy amerikai csóka bont szét új motorokat, amik megfőttek, és ő elemezgeti őket, azt hiszem nála láttam.
#12 na megjött a hülyegyerek aki szerint mindenki csak swiftet meg effasztrát vesz.. csak ő a lakótelep királya a lefosott mercijével :D :D :D
Sohasem volt se swift, se semmilyen opel soha a nevemen.. szóval pápá..
Na azért már rendesen kiborult a bili Puretech ügyben.
A kulcsszó természetesen a "károsanyag-kibocsátás". Az autógyáraknál a mérnökök fejükre állnak hogy teljesítsék a szigorodó normákat, ezekből születnek aztán az ilyen fogyatékos háromhengeres borzalmak. (Szó se róla, például a régi kis Swiftekbe városi autókázásra jó volt a literes háromhengeres, de az nem a környezetvédő kamuzás eredménye volt, mint a mai kis turbómotorok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!