Honda Jazz megfelelő autó családi autónak?
Figyelt kérdés
Elég tágas?2024. jan. 19. 23:00
11/14 anonim válasza:
Én is vezettem mindkettőt, felfelé lehet a Jazzben van több hely, de minden más irányba a Civicben. Az általános térérzet is jobb benne, a csomagtartóról nem is beszélve. Szerintem egy felnőttesebb, komolyabb autó összességében.
12/14 anonim válasza:
Tény, hogy autónak komolyabb a Civic, én is azért cseréltem le a Jazzt, mert bár praktikus volt, de vezetési élményt nemigen adott, és gyenge is volt motorikusan. Legalább lett volna akkor kényelmes, de nekem még csak kényelmesnek sem tűnt a keményebb rugózása miatt. Attól függetlenül nagyon jó szívvel gondolok vissza rá. Executive felszereltség volt, panoráma üvegtetővel, meg a bőrön és a navin kívül kb minden extrával, ami akkor elérhető volt a típushoz. A karfás vezetőülést is imádtam, az is egy olyan extra, amit nem is tudom, melyik másik autóban lehet még keresni. Kisbuszokban szokott lenni hasonló megoldás.
13/14 anonim válasza:
Melyik évjáratból? családban van egy honda jazz 2004-ből, 1.2-es benzinmotorral. Városba tök jó, szerintem elől teljesen jól el lehet férni, 2 méter és 120 kiló vagyok, a ki-beszálláson kívűl, ami kicsit szűkösen megy tök kényelmes, Hátul kicsit szűkösebb, magam mögé már nem tudnék beférni, de gyereknek jó, csomagtartó kb 300 liter, ami ilyen nagy utakra szerintem kicsi. Ezen kívül motorikusan a legmegbízhatbb kategóriába tartozik, nem véletlenül ment így fel az áruk.
14/14 anonim válasza:
2009 évvégi jazzem van, mi hárman vagyunk, két felnőtt egy gyerek. Használtuk már öten, két gyereküléssel hátul úgy nem volt annyira kényelmes a középsőnek. Szerintem elég jól pakolható is, pláne a plusz retkesszel alul, nameg hogy az ülések alá is lehet pakolni, nem minden kocsiba lehet. Férjemnek 2006os g astrája van, hátul nem olyan kényelmes és tágas, mint a jazz. Jó családi autó, szerintem hosszabb útra is simán meglehet pakolni kényelmesen. A hatalmas babakocsink sportrészel (külön váz és ülő része) is befér a csomagtartójába, igaz kicsit logikázni kell, de befér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!