Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha újév napján 6:00körül...

Ha újév napján 6:00körül felmentem autópályára,érvényes matrica nélkül,és csak este vettem(Németországban élek,nem tudtam az 1órás szabályról,az 1naposra emlékeztem),mikor kapom meg a büntetést?

Figyelt kérdés
jan. 19. 14:06
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Eddig még nem kaptam,létezik,hogy már nem lesz?
jan. 19. 14:07
 2/21 anonim ***** válasza:
Ha nem láttál ilyen kaput, amire sok kamera van szerelve és nem volt autó sem, ami az út szélén áll kamerával a tetején, akkor megúszhattad. Különben csak idő kérdése és jönni fog a bünti.
jan. 19. 14:21
 3/21 A kérdező kommentje:

Nem emlékszem,hogy láttam volna.

De meddig jöhet a büntetés?

A kúton azt mondta az eladó,hogy 2 7.

Az letelt.

jan. 19. 14:23
 4/21 anonim ***** válasza:

1 órás szabály van. Egyszer tudatosan mentem fel matrica nélkül, gondolván, hogy fél óra Budapest, majd ott veszek a kúton. Csak megálltam egy ismerősnél, és elfeletkeztem magamról a beszélgetésben, és kicsúsztam. Aznap félután rendezni akartam, mert ha németekhez küldik, akkor jön még hozzá szépen.

De nem tudtak akkor helyben segíteni, azt mondták, ha van otthon ismerősöm, minden nap kérdezzünk rá, és ha már bent van a rendszerben, azonnal rendezni kell, mert másnap megy behajtásra küf.-i rendszámnál.

Egyébként lassan meg ekll, hogy jöjjön, nekem török villanyszerelőim voltak, akik benézték magyarországot (vagy azt hitték, nem lesznek elkapva), nekik pár hét volt, és már akkor (10 éve majdnem) 200eur körül volt.

jan. 19. 14:24
 5/21 A kérdező kommentje:
Ez magyar rendszámos autóval történt.
jan. 19. 14:28
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom érint-e, de a tavalyi éves matricák január végéig érvényesek amúgy.
jan. 19. 14:28
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ezt tudom,de ez nem érint.

jan. 19. 14:31
 8/21 anonim ***** válasza:
És a magyar címre sem ment semmi? Mert egyszer elírtam egy szamjegyet, az nekem 1 hét alatt ott volt a bejelentett címen, ha jól emélékszem 1000-1500-ért tudtam korrigáltatni, hisz bizonyíthatóan volt matricám, csak hibáztam.
jan. 19. 14:37
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem,kb.1órája kérdeztem anyámtól.
jan. 19. 15:17
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem gond, mi 5 órával a felhajtás után fizettük be a matricát és nem jött büntetés ergó elfogadták így is
jan. 19. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!