Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A kamionokban tényleg nincs WC?

A kamionokban tényleg nincs WC?

Figyelt kérdés

Nemrég hallottam, hogy a kamionosok zacskóba végzik a dolgukat. Nem akarom elhinni. Azt hittem, hogy a kamionokban van wc, ahogy a távolsági buszokon.

Az amerikai kamionokkal mi a helyzet? A csőrösökben csak van.

2024. jan. 19. 01:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Amerikai csőrösökben sincs wc?
2024. jan. 19. 13:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem miért vagy ennyire rápörögve erre a témára... Tegyük fel kamionnal mész és rád jön a barna. Menet közben akkor sem tudod megoldani, ha van is a kabinban valami szoba-wc szerűség. Így is úgy is meg kell állnod, lehetőleg nem a leállósávban, hanem valami benzinkútnál, vagy autópálya pihenőnél. Akkor nem egyszerűbb ott elvégezni, mint zacskóba, vödörbe, bármi másba, amiről aztán gondoskodnod, takarítanod kell?!
2024. jan. 19. 15:47
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

#12 Ez mennyire igaz, hogy vezetés közben nem lehet sza*ni, de sz**ás közben se vezetni😂

De talán még hu**ozni sem egy üvegbe, bár nem próbáltam.

2024. jan. 19. 16:56
 14/26 A kérdező kommentje:

Mert előttem mindig az volt, hogy a távolsági buszon is van wc, akkor biztos a kamionokban is van, hiszen a kamionosok abban laknak, abban alszanak. Meglepődtem, hogy nincs wc.

2024. jan. 19. 17:28
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, ahogy zuhanyzó, 300 literes kombihűtő, mosógép, porszívó illetve 180-as franciaágy sincs.
2024. jan. 19. 17:45
 16/26 anonim ***** válasza:

odamegy a kamion (sofőrrel együtt jó esetben) a céghez ahol rakodnia kell de hoppá, már zárva van. Nem mehet el onnan, mert az plusz km mert vissza kellene jönni reggel és a főnök picsán rúg, hát ott maradsz a cég előtt éjjelre, és ha akkor jön rá az emberre a szapora és nincs mcdonalds a környéken vagy akármi, akkor bizony marad a zacskó. De nem a fülkében... az tényleg undorító. Fel a pótkocsira, ajtót becsukni, aztán ott.

De azért kíváncsi lennék a pásztorok hogy végezték a dolgukat, hiszen azok sose aludtak lakásban hanem állandóan éjjel-nappal a pusztán voltak és szabad ég alatt aludtak... Arra miért nem vagy rápörögve? :D Vagy a katonák, szerinted majd elmennek a helyi tescoba wcre miközben frontot kellene tartani vagy épp lőnek rád folyamat?

2024. jan. 21. 23:54
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem, de ha a buszba raknak wc-t, nem értem, hogy a kamionba miért nem.
2024. jan. 22. 00:26
 18/26 anonim ***** válasza:
Mert egy buszban picit több a hely
2024. jan. 22. 00:28
 19/26 anonim ***** válasza:

"Nem, de ha a buszba raknak wc-t, nem értem, hogy a kamionba miért nem."

Egy kamionban 1, max. 2 ember van. Egy buszban 40-50. Kicsit egyszerűbb a kamionban alkalmazkodni, mint 40 idegen emberhez. Ahogy már írtam, hasonló okból személyautókban sincs WC.

2024. jan. 22. 12:35
 20/26 A kérdező kommentje:
Csak a buszban nem laknak, nem alszanak, a kamionban igen
2024. jan. 22. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!