Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs töltésem egy...

Dragor1985 kérdése:

Miért nincs töltésem egy 2011-es swiftben?

Figyelt kérdés
Régóta küszködök azzal, hogy nincs rendes töltés a kocsiban. Először fel lett újítva a generátor, utána ki is lett cserélve egy újra (próbapadon kifogástalan a generátor). Akksi is cserélve lett de a töltésem nem megy 13V fölé. Már 2 szerelőnél is jártam de egyik se tudta megmondani a hiba okát. Tudtok valami okosságot hogy mi lehet még a baj? Vagy egy mindent is látott szakit aki rájön, hogy hol a hiba?

2024. jan. 18. 12:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
Mi a probléma? Lemerül az akumlátor vagy mi? Mert ez a kérdés igy lényegében gyakorlati értelemben értékelhetetlen. Honon tudod/veszed hogy a generátor nem tölt megfelelően stb...?
2024. jan. 18. 12:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Hogy mi a probléma azt nem tudom, ezt szeretném kideríteni. 1 hét alatt lemerül az akksim mert a töltésem nem megy 13V fölé. Egy szóval se mondtam, hogy rossz a generátorom, sőt pont hogy annak semmi baja.
2024. jan. 19. 00:37
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Meg kellene látigatni egy autóvillamossági szerelőt-

Ha csak 13V amivel tölt a generátor akkor a generátorral van baj.

Ennyi

2024. jan. 19. 07:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Már voltam 2 szerelőnél is de nem tudják mi a baj ezér fondoltam, hogy itt kérek segítséget, az is segítség ha ajánl valaki egy hozzáértő szerelőt. Mellesleg akkor leírom megint. A gyári generátor fel lett újítva de nem változott semmit, utána kicseréltettem egy újra de még mindig nem jó, azóta raktam bele egy másik akksit próbaképp de akkor se megy a töltésem 13V fölé
2024. jan. 19. 08:07
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha már cseréltéka generátort de a hiba továbbra is fent áll, akkor ilyen esetben az a módi hogy szépen visszamésza szerelőhöz és közlöd vele hogy nem sikerült megjavítania, tehát vagy csínálja meg, vagy adja vissza a pénzt.

Fura lenne ha a szerelőnek a nem elvégzett vagy rosszul elvégzett munkáért szó nélkül fizetnék:D

2024. jan. 19. 08:18
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy a feszültségszabályzó az ami szar

Amugy itt távolból ezt senki nem fogja neked megmondani/megjavítani.

Vidd vissza oda ahol cseréltéka geenrátort és mond hogy csínálják meg ha már ott hagytál egy valag pénz

2024. jan. 19. 08:19
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

Oxidos a testkabel!

Ilyenkor gazadasra sem emelkedik a feszultseg.

2024. jan. 19. 16:41
 8/13 A kérdező kommentje:
Na igen ez is egy tünet, hogy bármit csinálok nem emelkedik a feszültség csak magától ugrál. Viszont az akksi sarukar felcsiszoltam, hol lehet még kontakthiba? Olvastam valahol, hogy rossz testkábel okozhat ilyet de ahogy mondtam, az akksinál rendben van
2024. jan. 20. 05:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Az akksira racsatlakozo sarukat nem eleg.

En azt csinaltam, hogy tettem egy plusz testkabelt a gyarival parhuzamosan.

A kasztnin kerestem egy ep pontot oda kotottem az egyik felet, a masikat meg az akksi negativra.

Auto villamossagi szerelo is ezzel kezd, legalabbis ezzel kellene kezdeni, nem egybol generator csere.

Meg az akksi visszajelzo lampa is erosebben vilagitott + jo lett a toltes is.

2024. jan. 20. 14:47
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, ezt ki is próbálom, remélem megtalálom a hibát ha a testeléssel van gond.
2024. jan. 20. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!