Első hátsó lökhárító és két oldalsó küszöb csere NEM gyári fajtára legális? Illetve nem kell papíroztatni?
Mivel nem gyári így papírozni kell. Ha nincs beírva a forgalmiba akkor nem legális.
Ettől függetlenül nem hiszem hogy megállítanának miatta. Legfeljebb műszakin kötözködhetnek.
2000es évek hulyegyerek kocsijai amikor megjelent a need for speed underground es a hulyeseg akarattal es penzzel tarsult.
Raktak a fenyt az auto ala a rendőrök meg szedtek ki a forgalomból es minden hetvegen bekerestek rajtuk.
Legnagyobb baromsag a vilagon ami letezik. Volt az utcankban is ilyen body kites gyerek, a lökharitot eleg hamar lenyuzta a tuning küszöböket is es szepen elkezdett rozsdalni a kocsija, volt egy hatalmas szarny is csomagtarton ami letört es ott is rozsdalt a felfüggesztesnel. Ugyh minek ? Feltűnési viszketekseged van ?
Senki sem mondta, hogy probléma, de van ebben az országban olyan hogy KRESz, és hogy NKH előírások.(hogy a jó ízlésről már ne is beszéljünk)
Mellesleg igaza van a #2 válaszadónak.😏
#5 vagyok.
Nem személyeskedtem, hanem azt írtam, hogy KRESz és NKH.
Talán a kettő közül te vagy valamelyik?😂
#5 illetve #7 vagyok.
Ha jól értem #2 véleménynyilvánítása nem tetszett.
Nekem szimpatikus volt a mondandója és jeleztem, hogy egyetértek vele.
Erre te most rajtam kéred számon hogy ő mit és hogyan közölt?
Nagyon vicces gyerek vagy!
Ja, mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!