Miért nincs két kerék meghajtású motorbicikli?
Figyelt kérdés
Mennyire állat lenne? Itt most nem a 3 kerekű nagy dögökre gondolok még mielőtt valaki azt írna be,hogy olyan létezikjan. 17. 07:59
1/8 anonim válasza:
Mert hogy vinnéd a hajtást az első kerékre, hogy kormányozható is maradjon? Autónál teljesen más ott megoldható, de motornál hogyan? Sem a lánc sem a tengely nem lenne alkalmazható. Másrészt felesleges, semmi értelme.
3/8 nemaRendőrség válasza:
Elektromos hub motorral megoldható.
Vannak youtube videók elektromos kerékpárokról amikben elöl hátul van motor, nem volt annyira stabil ha jól emlékszem
4/8 anonim válasza:
Harminc éve,egy motoros magazinban mutattak egy endurót,az első kerék hajtást hidraulikusan oldották meg.Olajszivattyú folyadékot keringetett,az első kerék agyban lapátok voltak,az olaj forgatta.
5/8 anonim válasza:
Mert kb. annyi értelme lenne, mint a hátsó kerék kormányzásának.
7/8 anonim válasza:
Van, vagyis prototipust építettek.
Az egyik hidrmotort rakott az első tengelyre a másik mechanikusan vitte előre a hajtást.( ellőttem válaszolónak: kormányozható maradt .Erre való a kardáncsukló!)
De annyira bonyolult és/vagy nehéz lett, hogy inkább elvetették.
8/8 anonim válasza:
Nekem a pedelec első hátsó meghajtásos
A hátsót én hajtom, az elsőt meg a villanymotor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!