1/8 anonim válasza:
Az E28-ast, mert az már klasszikus. Vagy az E39-est, mondjuk az is szép youngtimer korban van már, szintén klasszikus, és egyben az utolsó szép BMW-k egyike.
Használni egyiket sem használnám, nehogy azt higgyék, hogy BMW-s vagyok, de befektetésnek jó lenne, feltéve, hogy hibátlan, gyári állapotban van.
2/8 anonim válasza:
E39, kölyökkorom egyik álomautója.
Plusz én ezt az időszakot tartom az autógyártás csúcspontjának.
Nem vagyok BMW-s, de egy M5-tel szívesen az lennék. :D
3/8 anonim válasza:
Ahogy #1 írja, Egy jó kis E39 M5-öt leraknák valahol mint befektetés. De hát annak az ára már nem a kisiskolás álmodozás szintje
4/8 anonim válasza:
Ha temérdek sok pénzem lenne így sorba mindet.
5/8 anonim válasza:
E28. Franc se tárolgatná, én simán használnám.
6/8 anonim válasza:
#5 Én azért sajnálnám csavarni belé a kilómétereket. Vagy kellene kettő, egyet használni egyet eltenni az utókornak.
7/8 A kérdező kommentje:
jan. 16. 13:29
8/8 anonim válasza:
#6 Az penzpazarlas, ha mar van egy jo allapotud, fenntartani es megorizni joval olcsobbmint meg egy patika peldany. Nem beszelve a tarolasrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!