Honda Jazz, vagy Suzuki S-Cross jobb kocsi?
Figyelt kérdés
Napi ingázásra, munkába járáshoz.jan. 15. 17:30
A kérdező szavazást indított:
Honda Jazz
Suzuki S-Cross
9 szavazat
2/9 anonim válasza:
Na mi van letettél a Daciáról, már a Jazz ellen versenyzik az S-Cross? xd
3/9 anonim válasza:
Mi értelme egy suvot egy kisautóval összehasonlítani?
5/9 anonim válasza:
Én az scrosst választanám, nagyobb erősebb, felszereltebb.
6/9 A kérdező kommentje:
Mennyit fogyaszt egy S-cross, és mennyit egy jazz.
Hibridre gondoltam mindkettőből.
jan. 15. 20:45
7/9 anonim válasza:
Szerintem napi munkába járáshoz tökéletes a jazz.Melyik évjárat,generáció a jazzből? A két autó nem egy kategória. A #3-nak igaza van.Fogyasztása picit biztos jobb a jazznek.Na persze még akkor,manuális vagy autómata stb..elég sok tényezőt kell vizsgálniÁra? Hmm szerintem a s cross árából kettőt is lehet venni.Nekem 2011- es jazz van jó kis autó,többminden szempontból nézve.Nagyobb a beltere,mint a q5-ös audinak.Hybrid 100 km felett nem vennék.Hybridbe priust ajánlanék.Először hybridet nézegettem,de lebeszéltek róla.
8/9 anonim válasza:
Szia! Nekem 2009 évvégi jazzem van, 1,4es elég "fürge", jelenleg 5 litert ír, de mikor napirendszereséggel jártam munkába 5,5 volt a max, a városi ingázás miatt. Én szeretem, könnyen vezethető, bárhova befér és belülről hatalmas, az ülések több irányba dönthetése hátul nagyon praktikus pakolás szempontjából. Ha karban van tartva akkor örökélet, világból kimegy kb.
Ha csak munkábajárós, szaladgálós szerintme jobb a jazz.
9/9 anonim válasza:
#7 Nagyobb a beltere mint a Q5nek, ja persze hogyne, az a4em csomagtartójába belerakom a jazzt😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!