Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amikor új autója lesz az...

Amikor új autója lesz az embernek, akkor mindig van egy hozzászokási szakasz?

Figyelt kérdés

Most szereztem meg a jogsimat és az első oktatóm egy Volkswagen Golf-ban, a későbbi pedig egy Toyota Yaris-ban oktatott.

Gondolkodom, hogy szerzek egy autót (használtat valószínűleg) és ilyenkor az elején érdemes lehet kicsit elmenni egy a városban kicsit, "bejáratni"?

2024. jan. 15. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Először mindig fura lesz, aztán hozzászokik az ember.
2024. jan. 15. 11:23
 2/7 veterán vas ***** válasza:

És mi van, ha éppen golfot vagy yarist veszel?

Akkor is fogsz menni bejáratni?

2024. jan. 15. 12:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne agyald túl.

Nem vitásan mindent meg kell szokni, és akinek sok éves rutinja van, lehet hogy könnyebben átlendül egy új autótípus megszokásán, de a "bejáratást" fölöslegesnek gondolom.

2024. jan. 15. 12:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egy mütyür autót cseréltem le egy hatalmas kombira. Csak 1 méterrel hosszabb :)). 10+ év és kb 200000 km rutinnal is kellett 3-4000 km mire megszoktam a méreteit. Persze ha csak városban használnám lehet elég lett volna 1000 km is.
2024. jan. 15. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
A bejaratas mast jelent. Megszokni kell, folosleges ebbola celbol maszkalni vele, nem az az 50-100-200 km lesz az ami alatt megszokod az autot, hanem az elso 5-10 ezer.
2024. jan. 15. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem mindig kell néhány óra, míg megszokom, hogy hogyan gyorsul, mennyivel tud kanyarodni, hogy működnek egyes extrák, stb.
2024. jan. 15. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen :) még két azonos márkájú autó sem egyforma. De az sem baj, ha nem a városközpontba mész vele rögtön. Először gyérebb forgalmú helyeken teszteld :)
2024. jan. 15. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!