Dizel autómban az egyik izzitógyertya hibáját dobta ki a hibaolvasó. Illik ilyenkor az összes gyertyát cserélni vagy elég csak azt az egy darabot?
Attól függ....
Ha ki tudod magadnak cserélni akkor akár elég a rosszat.
Ha szerelőhöz kell vinni akkor az összeset cseréltetném.
Ismerősöm havonta cserélte ki egyesével.
Ősszel még nem volt rossz, de télen a minuszban, sötétben már nem esett neki jól neki.
Neked annyival rosszabb, hogy most tél van.
Én vinném szerelőhöz aki a fűtött műhelyében elintézi, vagy ha van garázsod akkor akár ott. De inkább egybe
Ha könnyen hozzáférhető, akkor hagyd a bánatba, csak legyen 1 tartalék mindig. :)
Nekem volt olyan dízel, hogy az adagolóját el kellett dönteni, ha hozzá akartam férni az izzítóhoz...
Nem kell mindet.
7 éve van meg a jelenlegi autóm, ezalatt 3 alkalommal cseréltem 1-1 gyertyát, legutóbb azt, amit már korábban is cseréltem. Tehát kevesebbet bírt, mint némelyik, ami még nem volt cserélve.
Arról nem beszélve, hogy sok típusnál szeret beleszakadni , a fene kockáztatja, ha jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!