Mennyire megbízható a 1.8TSI motor?
Figyelt kérdés
Szevasztok, Skoda Octavia kombit szeretnek vasarolni, mennyire megbízhato benne az 1.8TSI 118KW motor?2024. jan. 12. 06:23
2/6 anonim válasza:
Nézd meg, mennyit futottak az ilyen motorral kínált autók.
Ami elment már 200+ ezer kilométert arra azért akár mondhatjuk is hogy megbízható.
3/6 anonim válasza:
Milyen évjárat? 2-es Octaviában kerüld, hacsak nem volt már felújítva. Hármasban nem rossz, de elvileg nem annyira megbízható, mint az 1.4. Van viszont egy előnye, nem kokszolja le a szelepeket, mert kettős befecskendezéses.
4/6 A kérdező kommentje:
3.válaszoló, igen 2.generaciós faceliftes Octáviában, 2009 évjárat, 1.9TDI vagy 2.0 CRTDI-vel akartam de találtam most egy jól felszerelt 1.8-ast, ahogy utánaolvastam egy motorfelujitás az 1.8-nál 1-1,5m forint kb., a dizelek jobb választások lennének?
2024. jan. 12. 18:44
5/6 anonim válasza:
2-esből szerintem jobbak a dízelek.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm
2024. jan. 13. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!