Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha valaki sohasem vezetett...

Ha valaki sohasem vezetett autót, de videókból, és elméletben tudja hogyan kell, az képes lenne elsőre elindulni az autóval és menni vele?

Figyelt kérdés
NINCS semmilyen szándékom, NEM szeretném elkötni senki autóját, csupán érdekel.
2024. jan. 11. 22:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem.
2024. jan. 11. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Én nem mertem, 19N vagyok. De az öcsém 16 évesen ki be áll az autókkal a garázsba/ból.
2024. jan. 11. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Manuális váltóval nem. Autómatával/elektromossal igen.
2024. jan. 11. 22:58
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Vagy igen, vagy nem. Ha nem is elsőre, de néhány próbálkozás után már talán meglenne az alap elindulás-váltás-kormányzás.

Szerintem én hamarabb jöttem volna bele egyedül, mint egy vadidegen oktatóval magam mellett. Nyilván nem forgalomban, hanem valami nagy placcon ahol nem megyek neki semminek.

2024. jan. 11. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Elindulni-megállni még csak-csak. Én rengeteget ültem utassal az autóban, mire az elméleti vizsgát letettem, azt is tudtam, hogy néz ki belülről a váltó, mert érdekelt, de nyugodj meg, első órámon az első kanyar után az oktatóm azt mondta, hogy nekem tényleg elhiszi, hogy most először vezetek, úgy szedtem a kormányt, hiába volt meg az elmélet, hogy hogyan kéne.
2024. jan. 11. 23:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
*utasként
2024. jan. 11. 23:41
 7/11 anonim ***** válasza:
24%

Biztos hogy nem.

Mikor eloszor vezettem autot akkor csak bealltam vele az udvarba de nem tudtam egybol elindulni hogy ne fulladjak le vele.

2024. jan. 12. 00:39
 8/11 anonim ***** válasza:
96%

Dehogynem tud elmenni.

Én akkor tanultam még amikor nem voltak videók és az első órán szépen eltudtam menni vele.

2024. jan. 12. 06:30
 9/11 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem teljesen zokni agyilag, akkor persze, el tud indulni.

És menni is tud vele.

Az en gyerekkoromban nem volt videó, mégis vezettem néha a Trabantunkat üres telephelyen (nyilván apám ott ült mellettem)

2024. jan. 12. 08:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

1-2 lefulladás után valószínűleg igen.

Én 12 évesen ültem a volán mögé először, előtte a kresz könyvet többször kiolvastam. Egyszer lefulladtam, második indításra el tudtam indulni.

2024. jan. 12. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!