Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki hogy szokta megoldani a...

Ki hogy szokta megoldani a fényfüzér áramellátását ami autón díszeleg?

Figyelt kérdés

Majd szeretném feldíszíteni az autóm és érdekelne valami stabil megoldás!

Érdekelne ki hogy oldja meg.

(igen, tudom hogy a rend éber őrei nem díjazzák sokszor)

2024. jan. 11. 17:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
#10 Ott is, csak oda van engedély, mert szolgál némi közérdekű célt. És kizárólag az ünnepi időszakban. Ezzel össze sem hasonlítható az, hogy a hülyegyerek a hulladékjára felkókányolja a tűzveszélyes kínai fost, ok nélkül, fixen.
2024. jan. 12. 15:03
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
#10 járj utána akkor légyszíves ennek hogy TÉNYLEG volt-e ezekre hatósági engedély.
2024. jan. 12. 15:24
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
#12: nem ez a lényeg, hanem hogy nem kell az autót teleaggatni fényekkel, mert illegális. A közút nem cirkusz meg játszótér.
2024. jan. 12. 15:48
 14/25 anonim ***** válasza:
34%

#13 de pont ez a lényeg.. villamost, buszt trolit taxit, lehet szerinted? Kettős mérce az vajon mi?

Amúgy egy ismerősömet se basztatták sose, mert elemes fényfüzér volt karácsony körül a kocsiján..

2024. jan. 12. 16:23
 15/25 anonim ***** válasza:
50%

#14 "Kettős mérce az vajon mi?"

Nagyon jó, hogy feltetted ezt a kérdést, mert nyilvánvalóan a leghalványabb fogalmad sincsen róla.

Kettős mérce: "különféle alapelvekből levezetett szabályok alkalmazását jelenti olyan esetekre, melyek lényegében megegyeznek egymással"

Tehát kérdem én: szerinted, őszintén, a két szituáció megegyezik egymással?

1.

Indok: kretén hülyegyerek azt hiszi menő lesz tőle

Mikor: állandóan

Igényes: nem

Értelme: semmi

2.

Indok: hangulatkeltés

Mikor: ünnepi időszakban kizárólag

Igényes: igen

Értelme: van

Ha szerinted a kettő ugyanaz, ebből kifolyólag pedig alkalmazható a "kettős mérce" kifejezés, akkor veled hatalmas bajok vannak.

2024. jan. 12. 16:44
 16/25 anonim ***** válasza:
34%
Mutasd meg hol írja le a kérdező hogy ő mindig szeretné használni..
2024. jan. 12. 17:37
 17/25 anonim ***** válasza:

1. A "stabil megoldás" utal rá, hogy nem 2 napra akarja felrakni.

2. Ilyet soha senki a büdös életben nem rakott még fel ideiglenesen.

3. Fényfüzért értelmes ember soha nem rakott még az autójára, csak hülyegyerekek, akik ezzel akarnak menőzni, menőnek márpedig mindig lenni kell.

Szó szerint nem írta le, de mind tudjuk, hogy állandó megoldásra gondol. Ezt úgy hívják, hogy KONTEXTUS, azaz maga a szövegkörnyezet önmagában is jelentést hordoz, nem csak a ténylegesen leírt szavak. Ha én azt mondom, hogy "szomjas vagyok", akkor nem fogsz izmozni, hogy "azt nem írtam, hogy inni akarok". Az, hogy "szomjas vagyok" az teljesen egyértelműen azt jelenti, hogy inni akarok. Nem írom le, hogy inni akarok, de nyilvánvaló, hogy igen.

2024. jan. 12. 18:23
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Akinek problémát okoz kettő kábelt bekötni (az egyiket "+"-ra, a másikat testre) az ne akarja "feldíszíteni" az autóját. :D
2024. jan. 12. 18:42
 19/25 anonim ***** válasza:
És ha váltakozó áramú fényfüzért akar? hova kösse be? :D
2024. jan. 12. 20:59
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

Egyenáramú autón váltakozóáramú fényfűzér?

Nagy ötlet!

Kösse a kormány köré.

Váltakozó, mert hol jobbra fordul hol balra. :)

2024. jan. 12. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!