Ladások! Valakinek produkált már ilyet az autója?
Figyelt kérdés
El romlott a fesz.szabályzó. El vittem autóvillamosságishoz aki ki cserélte nekem. Azóta nagyon furcsán viselkedik az autó. Az összes lámpa villog halványan, az akku töltése alapjáraton 14.9-15.2 között ingadozik. gázadásra 14.6 stabilan. Le állított motornál az akksi 13.6-ot jelez. A műszerfalon a töltés visszajelző a zöld sávban ugrál. Mi lehet a probléma?2024. jan. 9. 20:11
1/10 anonim válasza:
Csak nem sikerült megcsinálni azt a fránya szabályzót
2/10 anonim válasza:
Az új is rossz. Ladánál természetes.
3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó. Garanciát nem vállal, kapu garancia van. Amit oda vittem neki először azt mondta hogy az nem volt jó. Ő hozott egy másikat. Olyan nincs hogy mind a kettő rossz lenne (szerintem) főleg hogy újak
2024. jan. 9. 20:59
4/10 A kérdező kommentje:
Eddig egy fekete fém kocka volt benne (a gyári), amit bele rakott az valami műanyag doboz amiben van egy nyáklap meg két led. Felváltva világítanak zölden, pirosan
2024. jan. 9. 21:02
5/10 anonim válasza:
Az túl tölt, és nem jó a fesz. szabályzó.
6/10 anonim válasza:
Akkor ez külső szabályzós, a doblemezre szerelve? Az a rossz, egyértelmű.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen külső szabályzós. Ma el viszem egy másik szakihoz hogy csináljon vele valamit
2024. jan. 10. 13:27
8/10 anonim válasza:
Ahhoz még szaki se kell. Egy normális szabályzót kell felcsavarozni, 2 vezetéket rádugni.
9/10 A kérdező kommentje:
Csapágyas volt a generátor. Azt meg csinálta de ugyan úgy magas a töltés (szerintem) 14,6
Három fesz.szabályzóval próbálta mindegyik más értéket mutatott. A 14,6 volt köztük a leg normálisabb.
2024. jan. 10. 18:41
10/10 anonim válasza:
Visszateszed a régi eredeti szabályzót.
Leveszed a "fekete doboz" tetejét./2db.lemezcsavar/
(amúgy rezgőnyelves mechanikus feszültségszabályzó a neve)
Beállítod a rugóerőt úgy, hogy 2500-as fordulaton felkapcsolt fényszórónál, 14.2-14.5V legyen a töltőfeszültség.
Fedél vissza, csavarok vissza.
Örülsz neki és használod! 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!