Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen transmittert érdemes...

Milyen transmittert érdemes venni?

Figyelt kérdés

Hajlandó vagyok "nagyobb" árat fizetni egy ilyen termékért, lényeg hogy tartós legyen és ne sisteregjen.

Továbbá olyan érdekelne ami nem csak egy szivargyújtóból áll hanem a "fejegységet" akár a feltudom máshova is tenni ergó kábeles.

2024. jan. 8. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Transmitter sosem lesz jó hangminőségű sajnos, a vezetékes megoldás amivel jó hangminőséget el lehet érni. Pl. átalakítók vagy hasonlók. Jobban jársz akkor már egy bluetooth hangszóróval külön a kocsiban, annak sokkal jobb lesz a hangzása, mint egy transmitternek.
2024. jan. 8. 20:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Olyan hogy "kábeles" ilyenre gondolok. Akkor nem érdemes ilyet se? (nem a konkrét termékre gondoltam ez csak egy példa)

[link]

2024. jan. 8. 20:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Legnagyobb baj hogy legtöbb mono-ban szól.Kidobtam én is cd-zek vagy van aux csatlakozóm is.
2024. jan. 8. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Kábeleset úgy értjük, hogy egy kábellel kötöd össze a fejegységet a telefonoddal, nem ilyen bluetoothos gagyi cuccal. Aux a kábel neve.
2024. jan. 8. 20:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja oké én értettem félre. Én mindenesetre legelőször olyant szerettem volna mint amit linkeltem, de akkor leteszek róla :/
2024. jan. 8. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Minden transmitter ugyan úgy működik. Sugároz egy fm sávot, arra ráállsz a rádióval és kész. Most, hogy egy ilyen kis vacak kijelző is lóg rajta és ezen tudod állítani a frekvenciát, vagy simán egybe van építve a szivargyújtóval, nem oszt, nem szoroz a minőségen.

Nekem speciel egy Baseus transmitterem van. Tudom róla tölteni a telefont, még a feszültséget is jelzi (tudom, ez inkább parasztvakítás). Vidéki vagyok, itt egész szépen működik, még Pest szélén is tűhető, de a belvárosban már be tudja zavarni más adók. De hát ez a technológia ezzel jár. Hacsak nem valami speciális oka van ami miatt ezt kell használni, én inkább vennék egy másik rádiót a kocsiba amire bluetooh-on keresztül rá tudok kapcsolódni telóval vagy lenne rajta egy usb csatlakozó és bedugnám a pendrive-ot.

2024. jan. 8. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Transzmitter soha nem lesz igazán jó, mert belül van az adó, és kívül az antenna ami veszi a jelet.

Ha gyárilag nincs aux/usb/bluetooth, akkor vegyél egy új fejegységet, kb. 30ezerért, mindezt tudja.

Egy jobb helyen beépítik úgy, hogy akár a gyári kormányvezérlésről is tudod működtetni.

2024. jan. 8. 20:28
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Sony, Pioneer, Blaupunkt, stb. kb mindegy 30ezres kategóriában.

A színe,meg a gombok tetszenek.

Nemrég vettem, elvileg Spotify-t is lekezeli, Bluetooth-on is meg automatikusan.

2024. jan. 8. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Én próbáltam többet is, de nem vált be egyik sem. Rendszeresen bezavarja valami az adását, és ezt nem igazán fogod tudni kiküszöbölni. Lehet, hogy otthon beállítod és nagyjából jól szól, de mikor arrébb mész 20 kilométerrel, akkor már valami más is szól azon a frekvencián. Ha a jelenlegi fejegységednek van AUX kimenete, akkor ahhoz kellene kábellel csatlakozni, ha nincs akkor jobban jársz egy új fejegységgel, amire tudsz csatlakozni kábellel, USB-vel, Bluetooth-al.
2024. jan. 9. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!