Milyen transmittert érdemes venni?
Hajlandó vagyok "nagyobb" árat fizetni egy ilyen termékért, lényeg hogy tartós legyen és ne sisteregjen.
Továbbá olyan érdekelne ami nem csak egy szivargyújtóból áll hanem a "fejegységet" akár a feltudom máshova is tenni ergó kábeles.
Olyan hogy "kábeles" ilyenre gondolok. Akkor nem érdemes ilyet se? (nem a konkrét termékre gondoltam ez csak egy példa)
Minden transmitter ugyan úgy működik. Sugároz egy fm sávot, arra ráállsz a rádióval és kész. Most, hogy egy ilyen kis vacak kijelző is lóg rajta és ezen tudod állítani a frekvenciát, vagy simán egybe van építve a szivargyújtóval, nem oszt, nem szoroz a minőségen.
Nekem speciel egy Baseus transmitterem van. Tudom róla tölteni a telefont, még a feszültséget is jelzi (tudom, ez inkább parasztvakítás). Vidéki vagyok, itt egész szépen működik, még Pest szélén is tűhető, de a belvárosban már be tudja zavarni más adók. De hát ez a technológia ezzel jár. Hacsak nem valami speciális oka van ami miatt ezt kell használni, én inkább vennék egy másik rádiót a kocsiba amire bluetooh-on keresztül rá tudok kapcsolódni telóval vagy lenne rajta egy usb csatlakozó és bedugnám a pendrive-ot.
Transzmitter soha nem lesz igazán jó, mert belül van az adó, és kívül az antenna ami veszi a jelet.
Ha gyárilag nincs aux/usb/bluetooth, akkor vegyél egy új fejegységet, kb. 30ezerért, mindezt tudja.
Egy jobb helyen beépítik úgy, hogy akár a gyári kormányvezérlésről is tudod működtetni.
Sony, Pioneer, Blaupunkt, stb. kb mindegy 30ezres kategóriában.
A színe,meg a gombok tetszenek.
Nemrég vettem, elvileg Spotify-t is lekezeli, Bluetooth-on is meg automatikusan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!