Mi lehet ez a hang?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyanoknak tenném fel a kérdésem, akik otthon vannak Audi A4 b5 témában. A problémám az lenne, hogy az anyósülés felől inkább a kesztyűtartó vagy az ajtó sarka felől folyamatosan hallom a menetszelet, ha vízbe megyek akkor a csobbanást, mintha ott nem lenne padló, vagy egy hatalmas lyúk lenne. Nézegettem már az autót, de sehol nem találok lyukat. Esetleg hol jöhet be a hang? Valamilyen tömítés vagy szigetelés hiányzik? Köszönöm ha valaki segít.2024. jan. 6. 17:59
1/8 anonim válasza:
Ne hajts vele vízbe, ez nem egy csónak! Valószínűleg az okozza a problémát, hogy a tóban belefolyt egy kis víz azon a részen a kocsiba az alkatrészekbe. Örülj neki, hogy még egyáltalán működik az autód azok után, hogy hajókáztál vele!
2/8 anonim válasza:
Szedd fel a padlókárpitot.
Amúgy a szigetelések esetleges hiánya elég sok külső zajt enged be. anno volt hogy padlókárpit nélkül vezettem a kocsimat. tűzfalon át hallottam a turbot. :D :D
3/8 anonim válasza:
"Amúgy a szigetelések esetleges hiánya elég sok külső zajt enged be."
Igen, meg sok vizet is. Csoda, hogy a kérdező még nem fulladt meg. Úgylátszik, hogy kopoltyúja van. Vagy csak simán kamuzik. Meg, hogy szedte ki a kocsiját a tó aljáról? Vagy el se süllyedt az autó csak simán kihajtott a tóból? Ezt azért elég nehéz elhinni.
4/8 A kérdező kommentje:
Normális kommenteket kértem. Aki hülyéskedik az ne írjon ide.
2024. jan. 6. 18:53
5/8 anonim válasza:
Te meg ne hajts bele a tóba az autóddal!
6/8 A kérdező kommentje:
Senki nem beszélt tóról. Ha nem tudsz értelmezni, akkor főleg ne adj tanácsot. Köszi! Ment a minusz.
2024. jan. 6. 19:33
7/8 anonim válasza:
"ha vízbe megyek akkor a csobbanást, mintha ott nem lenne padló"
Akkor ezt nem te írtad? Vagy csak viccnek szántad?
8/8 A kérdező kommentje:
És odaírtam hogy tóba mentem? A víznél a pocsojára gondoltam, nem egyből a Balatonra. Nem kell ám a másikat egyből idiótának nézni.
2024. jan. 7. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!