Milyen öreg, megbízható autókat ajánlotok?
A 90 lovas 2 literes HDI dízelt pont neked találták ki. Egyik legjobb dízelmotor, értelem szerűen PSA konszern autóiban találod meg. Egy Berlingoban vagy Partnerben ki tudod fogni használható kaszniban, azok nem rohadnak szét 20-25 éves korukra. Esetleg Xsara Picasso, ugyan ezzel a motorral, abból 800-ért már közel hibátlan állapotút kapsz.
Mondanám hogy 1.9 tádé, de olyat ennyi pénzért használható állapotú autóban nem nagyon kapsz. De megfontolnék egy Polot vagy Lupot is 1.4 TDI-vel, vagy Fiestat 1.4 HDI-vel. Ezek ugyan 70 ló körül vannak, de könnyű kasznik, simán mennek úgy mint egy 1,3-1,5 tonnás autó a 90-100 lóerejével.
#2 el szoktam vinni alkalmanként nagyon ritkán. A motor teljes felújítást kapott négy éve azóta csak kötelező szervizek voltak rajta köszöni szépen jól van…
1.9 TDI-n én is gondolkodtam. Vagy a Volvo 850 2.5 TDI-n bár ez kicsit erősebb ami nem is lenne probléma, de nekem gyanúsan olcsónak tűnik.
Azert az oreg Volvoval ovatosan, a motorja tenyleg jo, de ennyi penzert egyeb szempontbol problemas lehet. Tudom szarfrancia, de annyira lenyomta a piac az arukat hogy ha olcso auto kell, masban nem biztos hogy erdemes gondolkodni.
Meg az 1.6 hdi C4 is jatszik 800 korul.
Dízelcsühögőt rövid távokra...
akkor tökmindegy mit veszel, alkalmatlan rá hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!