Az alábbi három autó közül melyiket a legolcsóbb fenntartani? Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Renault Laguna II, 1.8 benzin
Ford Focus II, 1.6 benzin
Citroen Xsara Picasso I, 1.6 benzin
Ebből a háromból tudok választani közeli körökből.
Mindegyik a korának megfelelő, de jó állapotban van. Árban is hasonlók.
2023. dec. 31. 17:38
2/9 A kérdező kommentje:
Miért a Focust választanád?
2023. dec. 31. 18:40
3/9 anonim válasza:
a picasso beltere miatt verhetetlen. Vedd meg azt. Lágy rugó, halk belsőtér, digitális műszerfal.
4/9 Szolovjov válasza:
Én is a Focust választanám, mert összességében igen megbízható. Motorikusan is, de nem a 116 lovas 1,6-os, hanem a gyengébbik 101 lovas. A Picasso műszakilag nem tudom jó-e, de szerintem ronda főleg a belseje.
5/9 anonim válasza:
Focus lesz a legmegbízhatóbb, de én japán b@zi vagyok, csak azt veszek.
6/9 anonim válasza:
Picassoval most szopunk lemerült az akksi nem tudjuk felhajtani a vezető oldali ülést mert hogy ott van......nincs pöcök se semmi....kerüld messzíre , inkább Suzukit vegyél.
7/9 anonim válasza:
6. Az te baromságod hogy lemerült az akku, meg hogy nem értesz hozzá.
Ez nem autó hiba.
8/9 anonim válasza:
A szivargyujtón keresztül is lehet tölteni, ha értenél hozzá.
9/9 anonim válasza:
focus, nekem volt 1.6 benzines, 101 LE. motorja megbizható, szinte alig kellett költeni rá. a kasztnija viszont ha elkezd rohadni azt rögtön csináltasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!