Ujra lett fujva első sárvedő az automon a maradek festeket idedta a karosszerias Le akartam javitani egy ket kavics felverodest a motorhaztetőn de sotetebb a szin mit az auto alapbol ?
Jellemzően száradáskor sötétedik.
Kőfelverődést inkább színkódos javító festékkel javíts. Olyan mint a körömlakk.
Én itt szoktam venni ha szükségem van rá
Szia koszi a javaslatot🙂 megszaradt de amit rafestetem
Sotetebb sokal mit az auto gondolom ha polirozva lenne akkornse lenne jobb a helyzet
Nem lenne jobb.
Persze az is lehet, hogy csak sötétebbnek látod, mert másként törik meg rajta a fény...
Vagy amit kaptál az eleve nem volt homogén, mert a mester úr nem keverte fel annyira. Pl. jutott bele egy kis sötétebb összetevő a doboz aljából
A felkeverés hiányán kívül még az is lehet, hogy eleve sötétre lett keverve. De mivel nincs éles átmenet a szórás széleinél, ezért ott nem feltűnő, viszont a ráfestésnél igen.
Az én kocsimnál a küszöböt hegesztették, és boltban kevertettem hozzá színkódos festéket, spray-ben. Az ajtó által takart helyen tökéletes a színegyezés, de a nap által ért helyen az UV kiszívta a színt, és ahol kijavítottam egy horzsolást a hátsó lámpa mellett, ott bizony lényegesen sötétebb a javítófestés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!