Miért ilyen magas az Opel Insigniák ára?
12-14 éves cdti motoros insigniák a rossz hírük ellenére elég drágák! A normálisabbak 2.5 misitől indulnak! Vagy valójában annyira nem is rosszak?
Valakinek van tapasztalata? Esetleg milyen motorral ajánlott?
"amiből kiindult ez, az az volt, hogy 9.1-ből nem jön ki egy L Astra"
Szerintem 8-at írtál. De mindegy... biztos én emlékszem rosszul. Erre írtam, hogy 8-ba nem nagyon fér bele egy L, főleg ha nem a legalapabbat szeretnéd. Erre írtam példának, hogy évekkel ezelőtt vettem a K-t 9,1-ért.
#13 "K-t vettem még 2018-ban 9,1 listaárért (...) Ma már egy alap L se nagyon fér bele ennyibe."
De belefér. Hogy 8 vagy 8.7, az már más kérdés. 9.1 alatt van. Tehát belefér.
Könnyű kiragadni egy mondatot a szövegkörnyezetből és belemagyarázni a saját koncepciódat! Ki írt olyat, hogy 9,1-be nem fér bele?!
Bírom, mikor valaki félreértelmez egy szöveget és még ő kezdi el belemagyarázni, hogy ő jobban tudja mire gondolt a másik! Mert persze mindenki fordítva ül a lovon, csak ő nem.
Parancsolj! Ezt írtad:
"Azért, mert ma egy új Corsa 6, egy Astra akár már 8 millió!!! forintért elérhe(tetlen)ő."
Erre az én teljes válaszom: [link]
#15 "Parancsolj! Ezt írtad:"
Ezt nem én írtam. Bírom mikor valaki félreértelmezi, hogy kinek válaszol és még ő kezdi el belemagyarázni, hogy ő jobban tudja, mire gondolt a másik. Ironikus, nem? ;)
Amúgy meg ha nem a 9.1-re gondoltál, hogy abba nem fér bele, akkor bizony a te nyelvtani hiányosságod a ludas, mert pontosan szóról szóra bemásoltam, hogy mit írtál és a nyelvtan szabályai szerint az bizony azt jelenti, hogy 9.1-be nem fér bele. Nyelvtani szerkezet, mondatelemzés. Mit állítunk: nem fér bele. Mi nem fér bele: az L Astra. Mibe nem fér bele: 9.1 millióba. Ha nem a 9.1 millióra gondoltál, akkor meg kellett volna nevezni, hogy mire gondolsz. Ha nem nevezel meg mást, akkor az előző/korábbi mondatrész aktuális marad.
Átmenjünk a Tudomány rovatba, megkérdezzük a nyelvtanzseniket?
Én voltam a #2.
Csak megnyitottam az Opel.hu-t és kimásoltam az ott található első árat. De akkor legyen a Corsa 7 az Astra 9 millió 😃.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!