Létezik hordozható CD-lejátszó, ami kompatibilis autóval?
Figyelt kérdés
Adott egy 2019-es Kia Ceed, amiben nincs CD-lejátszó.
Próbálkoztam külső cd-lejátszóval (usb-porton keresztül), illetve bluetooth-os discmannel, de az első nem működik, a második esetén a bluetooth-t nem ismerte fel az autó.
2023. dec. 28. 00:37
1/8 anonim válasza:
Hát nem tudom minek bonyolítod túl, mp3-ba rá telefonra aztán bluetoothon lejátszod rádió felé...
3/8 anonim válasza:
akkor már egy bakelit lemez lejátszó, mégis melegebb az analog hang
5/8 anonim válasza:
De miért ragaszkodsz a CD-hez? Pendrivera ráteszel 5000 számot és had szóljon! Sokkal egyszerűbb mint CD-kkel szórakozni. Vagy a másik lehetőség a telefonodról lejátszod bluetoothon keresztül.
6/8 anonim válasza:
Nekem a 2015-ös Skodában sincs CD, hála az Istennek.
De 256GB-ig felismeri elvileg az SD kártyát (64 GB van benne).
Az összes CD-t legrabbeltem FLAC-ba (azt is le játszik nekem)
Azt mint egy bazi CD tárat pörgethetem 😉 Jó, hogy nem folyik ki a sok CD mindenhonnan.
De USB idáig minden újjabb kocsiban volt amit láttam.
Abból is van mini:
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet, úgy nézett ki, hogy kioktatást vagy alternatív megoldásokat keresnék,de bár biztos félreérthető voltam - NEM!
2024. jan. 12. 12:18
8/8 anonim válasza:
Igazi gyöpös gyök*r vagy.... Akkor inkább telepíts az anyósülésre valami bakelitlejátszót.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!