Legjobb ár/érték arány. Ha van rá keret, akkor nyilván a Mann az örök legjobb, de ha spórolni akar kicsit az ember, akkor a Filtron a nyerő.
2023. dec. 26. 17:52
2/12 anonim válasza:
Mi ez a filter márka mánia, 20 éve autózom, sosem érdekelt milyen márkájú az a pár ezer forintos szűrő a kocsiba, sosem volt egyikkel sem semmilyen probléma
2023. dec. 26. 18:01
3/12 anonim válasza:
2*
Ha egyszer benyaltál volna egy gagyit és jött volna a motorgenerál, akkor világos, hogy érdekelne.
Én már találkoztam pár ilyennel ezért maradok az évtizedek óta megbízható minőségnél. Mann, Hengst és még pár hasonló, a többi meg a csóróknak való.
2023. dec. 26. 19:26
4/12 anonim válasza:
3as, mivel mind olcsó, a márkás is, nyilván nem a teljesen no-name-t veszem, de a nevesek közül édes mindegy, ezt akartam mondani
2023. dec. 26. 19:31
5/12 anonim válasza:
Filtron kb közép kategória.
De mit jelent az ócska, top kategória?
Vannak tesztek youtube-on, a totalcaros Doki is próbálkozott ilyennel, annyit érnek el vele hogy drágább lesz a nyertes.
Cseréld le időben, és teljesen jó kb bármelyik szűrő.
A 2-es motorgenerálja nem amiatt volt ;)
2023. dec. 26. 19:54
6/12 anonim válasza:
Olcsóbbak közül Filtron, Sofima korrektek teljesen, igazából pl Sofima az volt pont VW gyári szűrő is
2023. dec. 26. 20:09
7/12 anonim válasza:
Vállalható minőség, messze nem a legalja gagyi kategória. Az autómnak (nem VW) gyári beszállítója volt a Filtron is.
De ha saját magam választhatok egy Mahle, Hengst, MannFiltert választok szívesebben.
2023. dec. 26. 20:40
8/12 mindentudó99 válasza:
Igen
2023. dec. 27. 05:15
9/12 anonim válasza:
Teljesen mindegy,a lényegi különbség a GYÁRI és a nemgyári között van. Ha van pénzed vegyél gyárit, nekem sokkal jobb, mint a szar utángyártott...Ha nincs akkor meg tök mindegy, filtron mann japanparts bosch ridex ugyan az az összes.
2023. dec. 27. 12:53
10/12 anonim válasza:
"nekem sokkal jobb, mint a szar utángyártott"
Ezt tudod bizonyítani is valamivel? Mert ha nem, akkor az egész mondandód nem ér egy fillért sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!