Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóba való gumiszőnyeget...

Autóba való gumiszőnyeget milyen weboldalról rendeltek?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Beírnám a Google-be, hogy autó gumiszőnyeg, és amelyik szimpatikus ott. Nagy különbségek úgysem lesznek, mert több a webshop, mint ahány gyártó készít gumiszőnyeget.

De nézz meg több oldalt is, és nézd meg a képeket, hogy a méretpontosnak mondott gumiszőnyeg tényleg az-e, vagy vannak eltérések. Nézd meg azt is, hogy az autódba kb milyen formájú gumiszőnyeg való, és azt hasonlítsd össze a képeken látottakkal.

És mivel nincs rosszabb, mint egy nem tökéletesen passzoló, vagy gyenge minőségű (pl. felkunkorodó szélű) szőnyeg, inkább márkaszervizben rendelném meg az autó gyári szőnygét, ami nem szokott jelentősen többe kerülni, mint egy gagyi. De ezt csak azért a végén mondom, mert tapasztalataim szerint a legtöbb embernek valamiért nem opció, hogy gyári tartozékot vegyen.

2023. dec. 19. 15:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Én gumiszonyeg.eu-ról rendeltem szövet szőnyeget, most januárban lesz egy éve, teljesen jó. Kellő mennyiségű opció (bár gumiszőnyegnél szerintem nincsenek extrák, csak szövetnél), méretpontos, a lefogató patentok is jó helyen vannak, a strapát is bírja.
2023. dec. 19. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!