Önindító probléma?
Nem nagy probléma ez.
Szét kell szedni, valószínű a behúzó tekercs szar, azt cserélni kell és a többi részt meg kitakarítani.
Ez .
#1 Vannak direkt önidító és generátor felújításra szakosodott cégek,ha gyakori típus, akkor gyakran van cseredarab is a polcon, a rosszat meg beszámitját.
Az ilyen cégek miatt, általában az autósboltok nem is tartanak, indítómotor alkatrészeket, vagy max 1-2 dolgot.
#4 Pár éve nekem is lehalt az önindító. 1-es Octavia, vagyis alapvetően Golf4, és az ember gondolná, hogy mivel elterjedt típus, így bőven van minden, de az Unixnál semmit nem kaptam hozzá, szénkefetartó kellett volna, ennek kábele oxidálódott el, meg behúzómágnes. Ez utóbbit meg csak ezek a műhelyek tudják javítani, a leperemezés miatt, ők is csak úgy, hogy összetörik a végén a műanyagot, aztán érintkezőcsere után tesznek rá másikat. Én akkor egy márkói céghez mentem. A behúzómágnes felújítását megcsinálták ők, kefetartót vettem náluk, a többit én megoldottam itthon. Én mondjuk speciel önindítógyártó cégnél dolgoztam pár évet Fehérváron :)
Kérdezőnek is ez a meghúzómágnes(mi szolenoidnak hívtuk) eshetett szét, ha pörög, de közben nem teker,hiszen elektromosan meg kapcsol, vagy maga a kihajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!