Ebben a videóban elég jól elmondja, hogyan kell automata-váltós autót vezetni?
2023. dec. 15. 13:02
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg csak elszólás, de a sport módra azt mondta, hogy hamarabb felvált, pedig pont ellenkezőleg, később vált fel.
4/8 anonim válasza:
Nyomod a gázt, és a megszokottnál gyakrabban nézed a sebességmérőt, mert váltás híján be fog csapni az érzet, és olyan simán követsz el gyorshajtást, mint a pinty. Meg manőverezéskor kicsit fura, hogy nem a bal, hanem a jobb láb mozgásával finomkodsz.
5/8 anonim válasza:
Igazából elég lett volna egy két perces videó is. Felejtsd el a bal lábad és kész. Velem egyszer előfordult, hogy automata váltós autót kellett vezetnem, és kanyarodás előtt reflexból kuplungolni akartam a bal lábammal és mivel szélesebb a fék pedál így véletlen nyomtam egy iszonyatos satu féket. Szerencsére alacsony sebességgel mentem és nem lett belőle baj, de erre nagyon kell figyelni.
6/8 anonim válasza:
Egyetértek, hogy feleslegesen hosszú.
2x sebességen néztem, de így is hosszúnak tűnt.
7/8 anonim válasza:
Annyi az N-el kapcsolatban, hogy ha lejtőn állsz meg, akkor először N, majd kézifék, ráengeded az autót, majd utána P, mert különben a váltó retesz fogja az autó súlyát, az nem egészséges, illetve kicsit tolni az autót N-ben érdemes.
Érdekesség esetleg, sok autó mint az enyém is, kulcs nélkül reteszeli a kart, és nem tudod P-ből kivenni. Vagy a kulcsot kihúzni ha nincs P-ben.
8/8 anonim válasza:
Azt nem is igazán kell vezetni. Tekered a kormányt és vagy a gázt vagy a féket nyomod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!