Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan/mit tuningoljak az autón?

Hogyan/mit tuningoljak az autón?

Figyelt kérdés
Sziasztok a segítségéteket szeretném kérni tuningolasban nem vagyok jártas van egy honda accord 2001-es évjáratú autóm ami 1.6 szivobenzines 114loeros és fél szeretnem tuningoltatni 130-140 loerore kb egy egyszeru chiptuning nem dobna sokat rajta ezert is kerem a segitsegeteket hogy mit kellene benne cserélni/csereltetni mert nem nagyon ertek hozza tudom nagyon sokba kerul a tuningolas stb stb de ilyen 400-ezret szannek a tuningolasra gondolom ennyibol nem sok mindent lehet kihozni!?

2023. dec. 14. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szívóbenzinest nem nagyon tudsz tuningolni. Turbóval talán, de azt meg nem bírják az alkatrészek és gondolom nem is legális. Add el és vegyél egy erősebbet.
2023. dec. 14. 18:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez elég sovány keret. A szívómotor tuning utcai használatra szerintem hülyeség. Magas fordulaton nyersz, de azt alacsony fordulaton el is veszíted. Drága és nagy szakértelmet kíván, hogy a komponensek és az ECU is jól össze legyenek hangolva.
2023. dec. 14. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
1.6 gyenge tuningra, ez van.
2023. dec. 14. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbálj facebookon vagy külföldi netes fórumokon keresni/kérdezni. Esetleg nagyobb szívósor vagy hasonlóval lehet plusz teljesítményt elérni de nem mindegyik motor könnyen tuningolható. Ebbe d16b6 van ha minden igaz amiről nem sok mindent találni
2023. dec. 14. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy hasonlo kerdesre leirtam mi a szitu. 9-es valaszt olvasd el:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..

2023. dec. 14. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Vagy vegyél egy nagyobbat mint pl egy 2.0 accord vagy vegyél dieselt, azokat jobban lehet húzgálni.

Lehet játszani vele mint szivósor, nagyobb leömlők(hátha passzol rá a 2.0ás leömlője), vagy vastagabb kipufogó végig de ezzel nem érsz el pár lónál többet

22éves kocsiról van szó. vidd el egy motortisztitásra mint pl az a dióhéjas.

2023. dec. 14. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem éri meg, főleg nem egy Accordnál. A keret is sovány.

Saját tapasztalat 1.6 szívóval, hogy 124le-ről sikerült 152le-re tuningolni, de ahhoz kellett sportosabb vezérműtengely, hengerfejsíkolás, portolás, teljes kipufogó-rendszer csere.

2023. dec. 15. 11:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. dec. 16. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!