Az Orlen akcióban nyerhetünk egy Porsche MACANt?
Ugyanannyira lesz tiszta ez is, mint minden más szerencsejáték.
Sokszor levezették már itt is mások, hogy valójában nem éri meg kockáztatni ilyeneknél a sáros sorsolást, sokszoros bevételt termelnek ezeken az akciókon, mint a nyeremény
"Én is tankoltam a 15 ft-ért..."
Ha az appos kedvezményre gondolsz, sajnos már egy ideje csak 10 Ft. Nem mintha az az 5 Ft a ami árak mellett olyan sokat számítana. De legalább valamennyivel többet adtak, mint a konkurencia. A gesztust értékeltem, amíg volt.
"nyugodt lehetek hogy annak már meg van a tuti gazdája"
Ezt úgy bírom, amikor egyesek nemhogy sejtik, tudják...
Ez ugyanolyan konteó, mint az ötöslottó, ott is mindenki TUDJA, hogy nem lehet megnyerni.
Az egyik ismerősöm nyerte meg a Porsche-t. Egy hófehér Macan-t kapott teljesen fapados felszereltséggel. Közölték vele, hogy első kötelező szerviz 400.000ft lesz. Természetesen ekkora összeget nem engedthetett meg magának így el sem hozta, hanem el is adta azonnal a kocsit.
A meghirdetett sorsolások minden esetben közjegyző előtt zajlanak és a nyertes eldönteni, hogy nyilvánosságra hozza-e. Ezt az ismerősömtől is megkérdezték...
#8, azt ugye tudja az "ismerősöd", hogy a kötelező szervizt sem kizárólag márkaszerviz végezheti? És a "kötelező" sem olyan értelemben kötelező, hogy különben megsemmisül az autó, vagy kijön valaki és elviszi. Akár te is cserélhetsz benne olajat, csak akkor nem lesz rá gyári garancia.
400-at amúgy nem is sokallok rá. Nemkem csak egy Opelem van, aminek a garanciája 2021-ben járt le. Akkor még elvittem márkaszervizbe, ahol egy olajcsere + szűrők cseréje volt "kedvezményesen" 120.000 Ft. Azóta olcsóbb biztos, hogy nem lett, ez meg mégiscsak egy Porsche.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!